Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Vărsător 07-13 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Vărsător 07-13 octombrie 2024. Luni, trigonul dintre Venus și Marte îți poate aduce o motivație puternică pentru a-ți atinge obiectivele profesionale. Poate că te vei implica în proiecte de echipă, iar ideile tale vor fi apreciate de colegi.

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 14:16

Horoscop zilnic prezentat de Observator Horoscop săptămânal Vărsător 07-13 octombrie 2024 - Shutterstock

Marți, Mercur în trigon cu Jupiter va stimula gândirea ta creativă și optimismul, îndemnându-te să explorezi noi orizonturi în învățare sau călătorii. Totuși, sâmbătă, cu Soarele careu cu Marte, e important să îți gestionezi energia cu atenție.

Pot apărea provocări în comunicare sau conflicte minore la locul de muncă. La sfârșitul săptămânii, Mercur trece în Scorpion, ceea ce va intensifica gândirea strategică și te va ajuta să te concentrezi asupra planurilor tale.

BANI: Pe plan financiar, săptămâna este favorabilă pentru negocieri și avansarea în carieră. Poți primi vești bune în legătură cu o posibilă mărire de salariu sau o promovare. De asemenea, trigonul dintre Venus și Marte poate aduce oportunități de a-ți extinde rețeaua profesională, ceea ce poate duce la creșterea veniturilor.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: În dragoste, Venus îți aduce armonie și pasiune. Începând de luni, relația cu partenerul poate deveni mai intensă și mai comunicativă. Este un moment bun pentru a discuta despre planurile de viitor împreună. Pe de altă parte, Mercur în Scorpion poate aduce unele tensiuni în comunicare la sfârșitul săptămânii, așa că fii atent la modul în care îți exprimi sentimentele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Vărsător 07-13 octombrie 2024