Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Vărsător 14-20 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Vărsător 14-20 octombrie 2024. Luni, Venus formează o opoziție cu Uranus, ceea ce poate aduce turbulențe în sfera profesională. Fii atent la oportunitățile neobișnuite care pot apărea, dar nu te grăbi să iei decizii impulsive.

de Redactia Observator

la 12.10.2024 , 16:59

Horoscop săptămânal Vărsător 14-20 octombrie 2024 Horoscop săptămânal Vărsător 14-20 octombrie 2024 - Profimedia

Marți, trigonul dintre Venus și Neptun îți va aduce o perspectivă mai idealistă asupra carierei. Poate că vei descoperi o pasiune mai profundă pentru munca ta, ceea ce îți va oferi motivația necesară pentru a te implica mai mult. Joi, Luna Plină în Berbec va activa zona comunicării și a învățării, generând discuții intense și idei inovatoare. Tot în aceeași zi, Venus intră în Săgetător, ceea ce îți va îmbunătăți viața socială, aducând mai multe interacțiuni plăcute cu prietenii.

BANI: Pe plan financiar, săptămâna se anunță promițătoare. Aspectele favorabile de la Venus te ajută să negociezi oferte mai bune la locul de muncă, în special marți, când inspirația și intuiția sunt la cote ridicate. Profită de această energie pozitivă pentru a face mișcări strategice în carieră.

DRAGOSTE: În dragoste, tensiunea dintre Venus și Uranus poate aduce neînțelegeri sau surprize neplăcute în relațiile romantice. Fii deschis la comunicare, deoarece trigonul cu Neptun de marți îți va oferi ocazia să îți exprimi sentimentele într-un mod profund. Pe măsură ce Venus intră în Săgetător, oportunitățile de socializare vor fi mai frecvente, sporind șansele de a cunoaște persoane interesante.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi s-a cerut vreodată şpagă în spitale?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Vărsător 14-20 octombrie 2024