Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Vărsător 17-23 iunie 2024

Horoscop săptămânal Vărsător 17-23 iunie 2024. Configurația astrală din această săptămână aduce confuzie sau neclarități în ceea ce privește proiectele creative sau relațiile romantice.

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 17:31

- Shutterstock

Este posibil să te simți mai puțin concentrat sau să ai dificultăți în exprimarea ideilor tale. Joi, Soarele formează un careu cu Neptun, ceea ce poate accentua sentimentele de confuzie sau de neînțelegere în ceea ce privește obiectivele tale personale și profesionale. Este momentul ideal pentru a-ți reîncărca bateriile prin meditație sau activități care te reconectează tine.

Această Lună Plină poate aduce la suprafață emoții ascunse sau aspecte ale sinelui pe care nu le-ai mai explorat în trecut. Este posibil să ai vise intense sau să resimți nevoia de a te izola pentru a reflecta asupra experiențelor tale recente.

BANI: În plan financiar, săptămâna aceasta poate fi una în care este recomandat să fii prudent. Cu Mercur formând un careu cu Neptun este posibil să ai dificultăți în gestionarea proiectelor creative sau în luarea deciziilor financiare importante. Evită investițiile speculative sau tranzacțiile riscate în această perioadă, deoarece poți fi predispus la erori sau înțelegeri greșite. Este mai bine să te concentrezi pe clarificarea obiectivelor tale financiare și să aștepți până când vei avea o viziune mai clară asupra direcției în care vrei să mergi.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: În sfera relațiilor, săptămâna aceasta poate aduce provocări sau momente de introspecție profundă. Cu Soarele formând un careu cu Neptun, s-ar putea să ai dificultăți în comunicarea emoțiilor sau să te simți neînțeles în relațiile tale. Luna Plină în Capricorn te invită să explorezi aspecte mai adânci ale relației tale sau ale propriului tău sine. Este momentul ideal pentru a-ți exprima vulnerabilitatea și pentru a înțelege mai bine dinamica relațională. Poți avea revelații importante sau poți face pași importanți spre eliberarea de blocaje emoționale din trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Vărsător 17-23 iunie 2024