Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Vărsător 19-25 august 2024

Horoscop săptămânal Vărsător 19-25 august 2024. Luna Plină în semnul tău, care activează zona personală, îți aduce un moment de introspecție și conștientizare profundă.

de Redactia Observator

la 17.08.2024 , 11:34

Horoscop săptămânal Vărsător 19-25 august 2024 - Profimedia

Este un moment favorabil pentru a evalua progresele realizate și pentru a face ajustări importante în viața ta. Poate apărea o revelație care îți va schimba perspectiva asupra direcției în care te îndrepți. Miercuri, Venus se află în conflict cu Marte, ceea ce poate aduce tensiuni în zona resurselor comune și a intimității. Este posibil să te confrunți cu conflicte legate de finanțe sau cu probleme în relațiile apropiate.  

Previziuni astrale Vărsător

BANI: Tensiunile din jurul resurselor comune și al finanțelor partajate sunt accentuate de aspectul dintre Venus și Marte. Evită deciziile impulsive și negocierile care nu sunt bine pregătite. Fii atent la cheltuieli și încearcă să găsești un echilibru între nevoile tale și ale partenerilor financiari.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: Luna Plină din semnul tău poate aduce claritate în viața ta amoroasă. Este un moment potrivit pentru a înțelege mai bine dorințele și nevoile tale în relație. Tensiunile generate de aspectul dintre Venus și Marte pot scoate la iveală probleme nerezolvate, dar aspectul favorabil dintre Mercur și Marte îți oferă șansa de a comunica deschis și de a rezolva conflictele într-un mod constructiv. Fii sincer și deschis cu partenerul tău pentru a restabili armonia și pentru a consolida legătura dintre voi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Vărsător 19-25 august 2024