Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Vărsător 28 octombrie – 03 noiembrie 2024

Horoscop săptămânal Vărsător 28 octombrie – 03 noiembrie 2024. Luni, careul dintre Venus și Saturn poate genera tensiuni în relațiile sociale. Este posibil să te simți constrâns în interacțiunile cu prietenii sau în grupuri, iar unele prietenii pot fi testate. Miercuri, Mercur formează un careu cu Uranus, ceea ce îți va provoca ideile și cariera.

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 18:09

Horoscop săptămânal prezentat de Observator Horoscop săptămânal Vărsător 28 octombrie – 03 noiembrie 2024 - Shutterstock

Fii pregătit pentru surprize sau schimbări la locul de muncă. Acestea te pot forța să îți reconsideri planurile profesionale. Vineri, Luna Nouă în Scorpion îți oferă o oportunitate de a redefini direcția profesională și de a-ți seta intenții clare pentru viitor. Mercur, trecând în Săgetător, îți va aduce noi idei și inspirație în relațiile de grup.

BANI: Pe plan financiar, atmosfera tensionată de începutul săptămânii te poate face să fii mai prudent. Este important să eviți cheltuielile impulsive, mai ales dacă ai anumite obligații financiare de îndeplinit. Vineri, cu Luna Nouă, poți iniția proiecte care promit beneficii pe termen lung, așa că fii deschis la noi oportunități de investiție sau colaborări.

DRAGOSTE: În dragoste, tensiunile generate de Venus și Saturn te pot face să te simți distant față de partener. Este momentul să discuți deschis despre așteptările tale. Vineri, cu Mercur în Săgetător, vei avea ocazia să te reconectezi cu prietenii și să îți îmbunătățești viața socială, ceea ce poate aduce o energie pozitivă în relațiile romantice. Fii deschis la noi întâlniri și experiențe care îți pot îmbogăți viața afectivă.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Vărsător 28 octombrie – 03 noiembrie 2024