Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop Scorpion luna octombrie 2024. Probleme legate de muncă și sănătate

Horoscop Scorpion luna octombrie 2024. Pe 2 octombrie, Luna Nouă și eclipsa de Lună te ajută să explorezi emoțiile ascunse și să te detașezi de anumite situații din trecut. Jupiter retrograd pe 9 octombrie te provoacă să regândești anumite probleme legate de resurse comune, moșteniri sau partaj.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 13:47

Horoscop Scorpion luna octombrie 2024 Horoscop Scorpion luna octombrie 2024. Probleme legate de muncă și sănătate - Shutterstock

Pluto își încheie retrogradarea pe 12 octombrie, oferindu-ți claritate în privința comunicării și relațiilor apropiate. Din 13 octombrie, Mercur în Scorpion îți oferă o gândire clară și o capacitate de introspecție profundă, pe care o vei folosi pentru a face schimbări în viața ta. Sărbătorește intrarea Soarelui în Scorpion pe 22 octombrie, când vei simți o revitalizare a energiei personale și încrederea va fi la cote maxime.

BANI: Retrogradarea lui Jupiter din 9 octombrie te va forța să reevaluezi modul în care administrezi resursele comune sau datoriile. S-ar putea să fie nevoie să acorzi o atenție sporită investițiilor sau asigurărilor. Pe 17 octombrie, Luna Plină în Berbec aduce la lumină probleme legate de muncă și sănătate, iar influența lui Venus care intră în Săgetător pe 17 octombrie te va ajuta să te concentrezi mai bine pe oportunități financiare. O ofertă de muncă, un proiect freelance sau o sursă suplimentară de venit pot apărea în această perioadă.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, octombrie te va provoca să îți reevaluezi relațiile într-un mod profund. Eclipsa de Lună din 2 octombrie îți poate aduce o conștientizare a anumitor tipare emoționale care te împiedică să avansezi în relații. Dacă ești într-o relație, Luna Plină din 17 octombrie îți poate aduce claritate și oportunitatea de a vindeca anumite tensiuni din cuplu. Mercur în Scorpion din 13 octombrie îți amplifică farmecul și te face mai deschis și sincer în discuții. Cu Venus care trece în Săgetător pe 17 octombrie, vei atrage parteneri care apreciază independența și aventura.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Horoscop » Horoscop Scorpion luna octombrie 2024. Probleme legate de muncă și sănătate