Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2021 Balanță. Venituri considerabile și o cerere în căsătorie

Horoscop septembrie 2021 Balanță. Luna septembrie va aduce, în general, rezultate la extreme. Acestea vor fi fie favorabile, fie extrem de negative. Sunteți predispuși să dați banii pe lucruri care nu vă aduc nicio satisfacție, deși atunci când le-ați cumpărat vi s-a părut o idee foarte bună. Aveți grijă cum vă calculați finanțele pentru că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din tâng.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 30.08.2021, 15:34

Semn zodiacal Balanţă
Horoscop septembrie 2021 Balanță - iStock | Getty Images
  • Nativii Balanță sunt predispuși să dea banii pe articole de lux.
  • O schimbare radicală va apărea în relația amoroasă.

Viața profesională va da roade profitabile. Sursele financiare de câștig vor crește, iar afacerile pe care le aveți vor căpăta avânt. Se așteaptă ca viața de familie să rămână prosperă, dar se recomandă evitarea unui conflict cu o anumită persoană. Rivalii vor încerca să facă tot posibilul pentru a aduce haos în viața voastră. Veniturile vor rămâne constante, ceea ce înseamnă că nu vor fi afectate cheltuielile planificate . Veți avea tendința de a cheltui mai mult pe articole de lux. În ceea ce privește relațiile de dragoste, va trebui să faceți anumite compromisuri pentru a nu întâmpina probleme. Viața conjugală va fi ușoară. În schimb, la capitolul sănătate stați foarte bine și nu vă veți confrunta cu situații problematice.

Horoscop bani septembrie 2021 Balanță

Din punct de vedere economic, luna septembrie este de așteptat să rămână pozitivă. Atât Soarele, cât și Marte sunt prezente în casa a unsprezecea, iar Jupiter aspiră aceeași casă. În consecință, sursele de venit vor crește. Vei da peste mai multe surse de câștig financiar. Datorită muncii și eforturilor voastre, veți putea pune mâna pe noi surse de venit. În același timp, veți obține sprijinul oamenilor cu influență politică. Dacă afacerea voastră are conexiuni publice, atunci prima jumătate a lunii se va dovedi a fi una extrem de favorabilă.

Datorită aspecției lui Jupiter, veți fi pe drumul cel bun. Atât Mercur, cât și Venus sunt prezenți în casa cheltuielilor, din cauza căreia poate fi prevăzută o creștere a cheltuielilor. Evitați să cumpărați acele lucruri care nu sunt strict necesare pentru supraviețuire. Cu toate acestea, în prima săptămână a lunii septembrie, planeta Venus va schimba semnele zodiacale și va introduce ascendentul. Pe 22 septembrie, planeta Mercur se va muta și în casa voastră ascendentă din cauza căreia cheltuielile pot scădea treptat.

Pe acelaşi subiect

Horoscop sănătate septembrie 2021 Balanță

Dacă vorbind din punct de vedere al sănătății, luna septembrie va da rezultate mixte. Prima repriză va fi relativ bună. În cele din urmă, Soarele, Marte și Mercur vor fi în casa a treia și vor aspira la casa specifică bolilor. Odată cu aceasta, Jupiter și Saturn retrograd vor fi în casa a patra. În general, acesta pot reprezenta o problemă pentru sănătate. Deși Venus va sta în propriul său zodiac, va oferi o oarecare protecție.

A cincea aspecție a lui Jupiter va rămâne pe casa a opta. Deci, vor exista unele probleme de sănătate, dar nu prea multe și nici grave. Pot exista probleme legate de bilă sau de stomac. De asemenea, puteți suferi de aciditate, indigestie etc. Aveți grijă la dietă și consumați cât mai multe alimente sănătoase. De asemenea, este necesar să mențineți un stil de viață echilibrat.

Horoscop dragoste septembrie 2021 Balanță

În ceea ce privește viața amoroasă, luna septembrie este de așteptat să fie plină de urcușuri și coborâșuri. A cincea casă a semnului vostru zodiacal se află sub ocupația lui Jupiter, care este o poziție destul de favorabilă pentru problemele legate de dragoste. Dar, de asemenea, trebuie remarcat faptul că Soarele și Marte aspectează a cincea casă. Datorită influenței lui Jupiter, va exista un fel de plăcere în relația ta. Compatibilitatea reciprocă va crește, dar atât Soarele, cât și Marte pot induce mici conflicte între voi. Dar influența lui Jupiter te va ajuta să traversați dificultățile.

Încercați să rămâneți puțin atenți mai ales după 15 septembrie, deoarece Jupiter va schimba semnele zodiacale. Dar, în același timp, Marte și Soarele vor schimba și semnele zodiacale. Treptat, influența lor asupra celei de-a cincea case va scădea și situațiile vor reveni la normal. Dacă doriți să vă căsătoriți cu dragostea vieții voastre, atunci a doua jumătate a lunii este destul de favorabilă să o faceți.

Dacă vorbim despre relații conjugale, atunci luna va începe cu o notă bună. Veți obține sprijinul deplin al partenerului de viață. În a doua jumătate a lunii, unele probleme vă pot înconjura viața conjugală. Îndoielile și neînțelegerile pot pătrunde în relația voastră. În consecință, pot apărea ciocniri ale ego-ului. Sănătatea partenerilor de viață poate rămâne, de asemenea, ușor instabilă. Încercați să aveți grijă de toate aceste lucruri pentru a vă face viața conjugală fericită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2021 Balanță. Venituri considerabile și o cerere în căsătorie