Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop Vărsător luna octombrie 2024. Momentul ideal să abordezi subiecte sensibile în dragoste

Horoscop Vărsător luna octombrie 2024. Luna Nouă și eclipsa de Lună activează domeniul cunoașterii, călătoriilor și filosofiei. Aceste evenimente îți pot stimula dorința de a explora idei noi sau de a te aventura în teritorii necunoscute. Acest impuls te va încuraja să îți extinzi orizonturile și să te gândești la ce înseamnă cu adevărat libertatea pentru tine.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 13:44

Horoscop Vărsător luna octombrie 2024 Horoscop Vărsător luna octombrie 2024. Momentul ideal să abordezi subiecte sensibile în dragoste - Shutterstock

Pe 9 octombrie, Jupiter retrogradează în Gemeni, sugerând o reevaluare a pasiunilor și creativității. Poate că este momentul să revii la un hobby vechi sau să îți redescoperi talentul artistic. Pe 12 octombrie, Pluto încheie retrogradarea, oferindu-ți ocazia de a încheia un ciclu important legat de subconștient și de transformările interioare. Mercur va trece în Scorpion pe 13 octombrie, activând aspecte legate de carieră și reputație. Te vei concentra pe comunicarea eficientă la locul de muncă, iar ideile tale vor fi mai bine primite.

BANI: Pe plan financiar, Jupiter retrograd îți poate aduce reflecție asupra cheltuielilor și investițiilor. Este important să analizezi dacă pasiunile tale sunt sustenabile din punct de vedere financiar. Poate că un proiect de afaceri pe care l-ai avut în vedere în trecut merită să fie reluat sau reevaluat. Luna Plină va ilumina eventuale oportunități sau obstacole financiare, astfel încât să poți lua decizii mai informate.

DRAGOSTE: În dragoste, Venus care trece în Săgetător pe 17 octombrie îți va îmbunătăți viața socială și va încuraja întâlniri noi. Această energie îți oferă ocazia de a-ți extinde cercul social și de a întâlni persoane interesante, dar și de a profita de momentele petrecute cu prietenii. Cu Soarele care trece în Scorpion pe 22 octombrie, relațiile devin mai profunde și mai intense. Este momentul ideal să abordezi subiecte sensibile cu partenerul sau să explorezi noi dimensiuni ale unei relații existente.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Horoscop » Horoscop Vărsător luna octombrie 2024. Momentul ideal să abordezi subiecte sensibile în dragoste