Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei, vineri, 29 noiembrie 2019. O zi nu tocmai romantică

Horoscopul dragostei pentru 29 noiembrie 2019. Zona amoroasă pare să le pregătească Leilor momente plăcute, iar nativii Fecioară trebuie să delimiteze cât mai clar planul personal de cel profesional.

Horoscopul dragostei, vineri, 29 noiembrie 2019. O zi nu tocmai romantică Vezi și

Horoscopul dragostei pentru 29 noiembrie 2019. Zona amoroasă pare să le pregătească Leilor momente plăcute, iar nativii Fecioară trebuie să delimiteze cât mai clar planul personal de cel profesional.

Este vineri aşa că astrele vă sfătuiesc să plănuiţi în detaliu weekendul.

Horoscopul dragostei pentru 29 noiembrie 2019 Săgetător

SĂGETĂTORII nu ar trebui să se suprasolicite. Păstraţi-vă energia pentru sectorul amoros, dar şi creativ, unde pot apărea surprize plăcute.

Horoscopul dragostei pentru 29 noiembrie 2019 Capricorn

Chiar dacă astăzi CAPRICORNII sunt înclinaţi mai mult către relaxare şi delectarea simţurilor, astrele le recomandă să ducă până capăt, şi cu multă responsabilitate, proiectele începute.

Horoscopul dragostei pentru 29 noiembrie 2019 Vărsător

VĂRSĂTORII sunt foarte receptivi la nevoile celor dragi şi dornici de a ajută. Nu scăpaţi totuşi din vedere aspectele practice în toate demersurile financiare care implică familia.

Horoscopul dragostei pentru 29 noiembrie 2019 Peşti

Pentru nativii PEŞTI inspiraţia este la cote înalte, aşa că orice tip de exprimare artistică este recomandată. Provocarea va fi să vă mobilizaţi, urmând un program susţinut, altfel rezultatele vor întârzia să apară.

Horoscopul dragostei pentru 29 noiembrie 2019 Berbec

Astăzi este o zi potrivită pentru administrarea finanţelor, în ceea ce îi priveşte pe BERBECI. Deşi sunteţi creativi şi aveți idei bune cântăriţi cât mai bine situaţia voastră economică înainte de a investi.

Horoscopul dragostei pentru 29 noiembrie 2019 Taur

TAURII ar fi indicat să nu renunţe prea ușor la visurile lor, dar să-şi păstreze totuşi o doză de realism. Zona parteneriatelor este foarte bine susţinută de astre aşa că fiţi atenţi la posibilele oportunităţi.

Horoscopul dragostei pentru 29 noiembrie 2019 Gemeni

Concentrarea pe anumite proiecte de la locul de muncă precum şi nevoia de a găsi partenerii potriviţi de dialog le consumă GEMENILOR destul de multă energie. Astrele vă recomandă să găsiţi timp pentru odihnă şi relaxare.

Horoscopul dragostei pentru 29 noiembrie 2019 Rac

RACII vor avea o zi relaxată în care se pot bucura de compania unor prieteni apropiaţi. Odată cu discuţiile inevitabile este posibil să vă vină o idee de afaceri pe care merită să o exploataţi.

Horoscopul dragostei pentru 29 noiembrie 2019 Leu

Zona amoroasă pare să le pregătească LEILOR momente plăcute, însă, astăzi se preocupă de imaginea lor la serviciu. Strategia voastră pare una solidă, dar nu ar strica puţină precauţie.

Horoscopul dragostei pentru 29 noiembrie 2019 Fecioară

Nativii FECIOARĂ trebuie să delimiteze cât mai clar planul personal de cel profesional. Iar domeniul comunicării şi al exprimării creative sunt foarte bine aspectate.

Horoscopul dragostei pentru 29 noiembrie 2019 Balanţă

Oricare ar fi ambiţiile de natură financiară ale BALANŢELOR, astăzi este recomandat să ţină cont de presentimentele lor. Fiţi realiste, atât în alegerea colaboratorilor, cât şi a şanselor de a face profit din diverse proiecte.

Horoscopul dragostei pentru 29 noiembrie 2019 Scorpion

În afaceri, argumentele solide şi insistenţa sunt cele mai bune arme ale negocierilor pentru SCORPIONI. Ţineţi cont de sfatul astrelor şi totul vă va merge strună!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei, vineri, 29 noiembrie 2019. O zi nu tocmai romantică