Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 14 noiembrie 2020. Fecioarele au de luat decizii importante

Astăzi, opoziţia dintre Lună şi Uranus ne predispune la... extravaganţe. Avem tendinţa să demonstrăm că putem mai mult, chiar dacă în realitate nu suntem tocmai pregătiţi.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 14.11.2020, 08:50

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Gemenii sunt emoţionali şi tind să ia totul mult prea în serios.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Berbecii, însă, sunt perfect pregătiţi. Pentru... flirt. Sunteţi foarte seducători chiar şi în mediul online, aşa că nu spuneţi pas conversaţiilor virtuale. Pot avea o finalizare cel puţin interesantă.

Taurii tind să manipuleze anumite persoane sau situaţii. Nu este cea mai bună idee să vă folosiţi de emoţii în acest fel, pentru că reacţiile vor fi pe măsură.

Şi Gemenii sunt emoţionali şi tind să ia totul mult prea în serios. Încercaţi să nu vă supăraţi din orice şi să fiţi înţelegători.

Dacă Racii nu au o stare foarte bună, ar trebui să sune un prieten sau să facă ceva relaxant. Nu lăsaţi stările negative să vă fure din energie.

Nativii Leu sunt foarte intuitivi, iar asta îi ajută în orice activitate. Doar dacă vă ascultaţi instinctul vă veţi diferenţia de ceilalţi.

Fecioarele au de luat decizii importante. Se pot muta cu persoana iubită, pot începe o afacere sau poate fi ceva legat de familie. Chiar dacă v-aţi hotărât, mai aşteptaţi câteva zile, pentru că circumstanţele se vor îmbunătăţi.

Este o zi potrivită pentru Balanţe să se pună pe primul loc. Dacă simţiţi nevoia unei schimbări, puteţi începe cu o alimentaţie diferită, schimbarea aspectului fizic sau orice vă face să aveţi mai multă încredere în voi.

Iar Scorpionii ar trebui să fie şi ei puţin mai atenţi, mai ales la sănătate.

Chiar dacă este weekend, Săgetătorii vor fi preocupaţi de carieră. Totul vă merge excelent, aşa că puteţi sacrifica aceste zile libere.

Nativii Capricorn vor fi un fel de consilieri. O rudă poate avea nevoie de ajutor sau un prieten depinde de sfaturile voastre. Nu ezitaţi să le fiţi alături dacă aveţi posibilitatea.

Pentru Vărsători, casa şi locul de muncă sunt cuvintele cheie azi. Veţi rezolva toate problemele de la job, ba chiar şi în plus faţă de responasbilităţile voastre.

Iar Peştii pot lucra mai mult la stima de sine. Este un moment bun să începeţi o dietă sau să faceţi o schimbare radicală.

Ţineţi cont de avertizările stelelor şi de faptul că aveţi liber la distracţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 14 noiembrie 2020. Fecioarele au de luat decizii importante