Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 19 martie 2021. Noroc la bani pentru Scorpioni și Vărsători

Horoscopul zilei 19 martie 2021. Marte, planeta energiei, este în semnul Gemenilor, iar acest tranzit ne conferă flexibilitate, însă, există riscul să ne împărţim în prea multe activităţi.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 19.03.2021, 16:02

Vezi și
  • Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de Youtube al astrologului Alexandra Coman

Berbecii beneficiază de susţinere pe sectorul creativităţii. Şi intuiţia vă ajută, fie că vorbim de începerea unui nou proiect sau a unei relaţii de iubire.

Pentru Tauri prietenii şi familia sunt mai importanţi decât jobul. Dar nu amânaţi atribuţiile de la serviciu, pentru că aţi putea pierde o asociere importantă.

Gemenii sunt avantajaţi în carieră. Dacă aveţi de luat decizi majore, nu ezitaţi, ba chiar puteţi risca.

Dacă nativii Rac se gândesc la călătorii, studii sau o relaţie ce ţine de străinătate, ar fi momentul să acţioneze pentru a obţine ce îşi doresc.

Pe acelaşi subiect

Leii sunt susţinuţi pe sectorul muncii şi, mai mult de atât, au fler în alegerea proiectelor sau a parteneriatelor.

Şi la Fecioare vorbim de parteneriate, însă, în dragoste. Este o zi excelentă să vă dedicaţi persoanei iubite, mai ales dacă este vorba de o relaţie de lungă durată.

Pentru Balanțe, în schimb, norocul se revarsă la job. Fie că vreţi să vă schimbaţi locul de muncă, să aplicaţi pentru o altă funcţie sau să vă schimbaţi cariera, astăzi sunteţi avantajaţi.

Şi mai norocoşi sunt Scorpionii, cărora le merge bine şi în dragoste, şi în afaceri. Intuiţia este aliatul vostru, aşa că nu ascultaţi doar raţiunea.

Nativii Săgetător sunt susţinuţi în investiţii. Poate fi vorba de sume destul de mari de bani, dar nu trebuie să vă faceţi griji, pentru că va merita.

Comunicarea le face Capricornilor ziua mai uşoară. Veţi fi mai vorbăreţi decât de obicei, însă, asta va fi un plus.

Vărsătorii au noroc la bani. Fie primiţi un bonus, o primă, fie vi se returnează nişte bani. Cert este că puteţ şi investi dacă aveţi ocazia.

Iar Peștii sunt partenerii Capricornilor de conversaţie. Pentru că sunteţi sociabili şi reuşiţi să legaţi prietenii sau asocieri de durată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 19 martie 2021. Noroc la bani pentru Scorpioni și Vărsători