Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 5 martie 2021. Curiozitatea e la cote înalte, dar există riscul de conflict

Horoscopul zilei 5 martie 2021. Tranzitul lui Jupiter prin semnul Vărsătorului ne transformă azi în mici detectivi. Asta pentru că vom fi foarte curioşi, indiferent de subiect.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 05.03.2021, 16:31

Vezi și
  • Previziunile astrale, potrivit astrologului Alexandra Coman

Berbecii sunt puţin cam impulsivi şi vor să rezolve prea multe lucruri deodată. Luaţi lucrurile pas cu pas, pentru că riscaţi să îi supăraţi pe cei din jur.

Taurii trebuie să fie atenţi la cuvintele pe care le folosesc pentru că azi pot fi percepute drept bârfe, iar asta va rea conflicte.

Citeşte şi: Horoscop 6 martie 2021. Schimbări importante în plan financiar şi multă energie pentru proiecte noi

Şi Gemenii trebuie să aibă grijă pentru că pot fi păcăliţi cu uşurinţă. Nu ascultaţi chiat tot ce vi se spune şi dacă aveţi de semnat azi ceva, mai bine amânaţi.

Racii îşi doresc să aplaneze conflictele din familie, însă, cel mai bine ar fi să nu vă amestecaţi să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt.

Nativii Leu vor avea o zi a exceselor. Excese care vin la pachet cu stări de nervizitate sau chiar dureri de cap, la propriu.

Este esenţial ca Fecioarele să spună clar ce îşi doresc. Deşi în jurul vostru pot exista oameni rigizi, doar dacă vă exprimaţi ideile veţi avea câştig de cauză.

Încăpăţânarea nu le ajută cu nimic pe Balanțe. Faceţi ceva nou, ieşiţi din rutină, dacă nu puteţi să vă schimbaţi perspectiva mai uşor.

Şi Scorpionii se simt limitaţi în raport cu cei din jur. Nu vă lăsaţi influenţaţi de vorbele sau acţiunile celorlalţi şi menţineţi o atitudine pozitivă.

Pe Săgetători indulgenţa şi înţelegerea îi pot ajuta. Nu vă speriaţi de noutate, ci acceptaţi-o cu zâmbetul pe buze.

Dacă nativii Capricorn se află într-o situaţie delicată, nu ar trebui să ezite să ceară ajutorul prietenilor. Este un test bun să vedeţi şi cine vă este alături.

Vărsătorii au o zi bună pe plan social. Nu uitaţi că şi aspectul este important.

Iar Peștii primesc veşti bune legate de acte. Răspunsul va fi unul pozitiv, aşa că profitaţi de energia excelentă de azi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 5 martie 2021. Curiozitatea e la cote înalte, dar există riscul de conflict