Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Leu

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 Leu. Săptămâna aceasta îți vei acorda mai multă atenție, sau cel puțin mai mult decât o faci de obicei. Se anunţă momente de relaxare, alături de cei dragi, dar şi veşti bune în plan amoros.

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 22:27

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Leu
Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Leu - Profimedia Images

Marți, Luna, Marte și Neptun creează contextul astral care te face deosebit de perspicace și te poate ajuta să înțelegi câteva aspecte ale propriei personalități, de care nu erai foarte conștient până acum.

Horoscop dragoste 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 Leu

Miercuri, Mercur se mută în sectorul distracției, ceea ce înseamnă că te vei bucura de discuții interesante, hobby-uri mai vechi care reapar sau ieșiri mai dese cu prietenii. Dacă încerci să întâlnești pe cineva în acest moment, caută o persoană care îți intrigă mintea, nu doar corpul.

Horoscop bani 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 Leu

Pe acelaşi subiect

Tensiunea relațională de joi are de-a face în mare parte cu cariera și cu timpul pe care îl acorzi familiei. Poate ar fi bine să iei o pauză și să acorzi mai mult timp familiei. De exemplu, poţi încerca să mergi acasă și să stai acolo câteva zile. Nu fii încăpățânat și nu încerca să demonstrezi lucruri. Cea mai bună abordare acum este ... răbdarea.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Leu