Antena Meniu Search
x

Video Previziunile astrelor pentru 2024. Anul Nou aduce surprize mari: fenomenele care vor avea efecte puternice asupra zodiilor

Anul care stă să înceapă va aduce surprize mari, spun astrologii. Oportunităţi de avansare, şanse în dragoste, dar şi multe provocări. Plus că nici Mercur retrograd nu stă degeaba. 

de Redactia Observator

la 31.12.2023, 20:01

Vezi și

Peste jumătate dintre români împărtăşesc pasiunea pentru astrologie. Bianca Pârvu, creatoare de conţinut, îşi verifică horoscopul în fiecare zi şi speră să descopere numai veşti bune anul viitor.

Bianca Pârvu, creatoare de conţinut: Eu cred în mare parte în influenţa astrelor asupra vieţii mele. Vă arată posibile direcţii pe care voi puteţi să urmaţi în viaţă dar şi pe mine mă ajută să iau cele mai bune decizii. Ce-i mai bun abia acum urmează.

Previziuni astrale pentru 2024

Acum este momentul perfect să tragem cu ochiul la previziunile pentru anul care vine.

Pe acelaşi subiect

Dezideriu, consultant în astrologie: Anul 2024 ar putea fi un an de tranziţie mai degrabă. Sunt nişte planete mari care îşi mută zodiile de rezidenţă. Pluton va muta zodia şi va intra în zodia Vărsătorului. Vom vedea nişte schimbări la nivel de mentalităţi, la nivel de convigeri, vom vedea cum societatea se schimbă. 

2024 aduce fenomene astrale puternice

2024 va fi mai aparte din punct de vedere astrologic, pentru că aduce fenomene astrale puternice, iar fiecare zodie va resimți, în felul ei, efectele acestora.

Dezideriu, consultant în astrologie: Jupiter va deveni interesant pe la jumătatea anului. Automat toate zodiile de aer ar trebui să prindă un spor de noroc. Poţi să fii orice zodie dar dacă ai un ascendent în gemeni e un Jupiter pe casa 1 practic şi atunci s-ar putea să îţi dai seama că ai foarte mult de crescut

Anul Nou începe cu celebrul Mercur în sens retrograd

Anul începe, însă, cu celebrul Mercur, planeta comunicării, în sens retrograd, adică în sens invers mişcării aparente a astrelor. Semn că urmează o perioadă de reevaluare a planurilor şi rezoluţiilor.

Dezideriu, consultant în astrologie: Tocmai pentru că Mercur retrograd ne atrage atenţia asupra faptului că e posibil ca acele rezoluţii să fie un pic exagerate. Mercur retrograd funcţionează ca un semnal că există ceva care ar trebui să fii atent şi de obicei sunt acele elemente de care fugim. Ar trebui să ţinem cumva o minte deschisă apropo de tot ce înseamnă nou.

Anul dragonului de lemn în zodiacul chinezesc

În zodiacul chinezesc, vom trece de la anul iepurelui la anul dragonului de lemn pe 10 februarie. Este considerată o perioadă plină de şanse, inovaţie şi progres. Nu vor lipsi, însă, competiţiile, conflictele şi situaţiile riscante. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Horoscop » Previziunile astrelor pentru 2024. Anul Nou aduce surprize mari: fenomenele care vor avea efecte puternice asupra zodiilor