Antena Meniu Search
x

Video Previziunile lunii februarie, explicate de astrologul Cristina Demetrescu. Luna iubirii este plină de evenimente

Am intrat într-o lună care ne va scoate din zona de confort. Asta ne aşteaptă în februarie, din punct de vedere astrologic. Există câteva evenimente astrale importante, care vor avea impact asupra fiecăruia dintre noi. De pildă, de mâine scăpăm de Mercur retrograd. Este, totodată, şi luna iubirii. Şi culmea, în săptămâna Sfântului Valentin ne aşteaptă luna plină. Ce surprize rezervă februarie, explicat pe larg, de astrologul Cristina Demestrescu. 

de Redactia Observator

la 02.02.2022, 13:45

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Luna februarie este o lună încărcată de evenimente astrale care vor avea impact asupra zodiilor, 

este o perioadă care ne scoate din zona de confort. Pe 3 februarie, Mercur iese din retrogradare, şi astfel îşi incheie prima mișcare retrogradă. Totuși, este bine să așteptăm până după 3 februarie pentru a face schimbări, pentru a semna contracte, pentru a porni la drum. Partea bună este că urmează trei luni fără planete retrograde, iar în săptămâna Sfântului Valentin va fi lună plină. 

3 februarie 2022:  - Mercur îşi încheie prima mişcare retrogradă. Schimbările trebuie să mai aştepte

5 februarie; - Conjuncție puternică Soare - Saturn, este o perioadă de lecții, în care trebuie să ne asumăm responsabilități, o perioadă serioasă, importantă.

Pe acelaşi subiect

8 februarie: - Tensiune între Soare și Lună, luptă între nou și vechi, între viitor și trecut.

Urmează un fenomen astral, în care toate planetele se restrâng într-un colț, concentrare pe zodiile capricon, vărsător, peşti, berbec şi taur. Ei vor fi în prim plan, vor fi mai presaţi de evenimente, iar perioada durează până pe 30 mai.

Copiii născuţi în perioada aceasta vor fi lideri importanţi, au o capacitate de transmitere specială.

8 februarie şi 25 martie: - Conjuncţie Venus - Marte, creează o inversare a raportului de forţe între femei şi bărbaţi, pot apărea probleme, vor exista discuții între cele două sexe. Planetele sunt în rapoarte prietenoase, semn că lucrurile nu vor scăpa de sub control. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Previziunile lunii februarie, explicate de astrologul Cristina Demetrescu. Luna iubirii este plină de evenimente