Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care cad uşor în ispită. Se îndrăgostesc imediat!

Aceşti nativi sunt înconjuraţi de iubire şi trăiesc pentrua cest sentiment. Văd în oricine o rază de soare şi se îndrăgostesc la prima vedere. La prima vedere, în fiecare zi.

Zodiile care cad uşor în ispită
Nativii care se îndrăgostesc foarte repede - Unsplash

Aceşti nativi sunt înconjuraţi de iubire şi trăiesc pentrua cest sentiment. Văd în oricine o rază de soare şi se îndrăgostesc la prima vedere. La prima vedere, în fiecare zi. Dar nu regretă, mai ales dacă vor şi încerca să atragă atenţia, pentru că la final vor fi fericiţi măcar pentru că au încercat să îşi găsească fericirea. Problemele apar când ei deja au o relaţie stabilă... 

Ele sunt cele trei zodii care cad foarte repede în ispită şi se joacă mult cu dragostea, fără să înţeleagă că într-o zi ar putea răni foarte tare pe cineva.

Gemeni

Gemenii sunt maeştri la capitolul dragoste la prima vedere. Orice privire îi atrage, orice zâmbet sau sclipire, cad în plasă şi încep deja să îşi facă planuri de căsătorie. Aceşti nativi sunt şi foarte spontani, iar dacă o persoană atrăgătoare s-a urcat în acelaşi autobuz, ei bine, Gemenii sunt în stare să coboare oriunde ar coborî şi ei, indiferent dacă ar întârzia la muncă sau ar ajunge în capătul opus al oraşului. De asemenea, dependenţi de oameni şi umor, sunt atraşi de locurile calde, de oamenii blânzi şi amuzanţi, iar dacă îi poţi face să râdă (nu că ar fi foarte complicat, îi amuză orice) atunci le-ai câştigat inima.

Leu

Leii sunt persoane foarte foarte foarte blânde, fidele şi atene cu partenerii lor, mdaaar aşa cum le dictează şi animalul-simbol, atunci când o pradă apare în faţa lor, o vor. Şi luptă pentru a o avea. Dacă sunt într-un loc public, la o petrecere, iar cineva le face avansuri, Leii nu refuză. Adică... şi de ce ar face-o? Mai ales dacă sunt singuri. Problema este că ei chiar nu refuză niciodată şi ajung să aibă o listă lungă de persoane faţă de care au dezvoltat „sentimente”. La final s-ar putea să nu rămână cu mai mult decât „experienţă”.

Peşti

Aceşti nativi au senzaţia că în fiecare zi, în faţa uşii va trebui să stea aşezat un prinţ pe un cal alb. Şi la colţul străzii, în staţia de autobuz, la cantină, la serviciu, oriunde.Oriunde. Trebuie mereu să fie o persoană care să le provoace interesul. Şi chiar dacă nua rată chiar foarte bine, tot vor găsi un detaliu super atractiv de care se vor lega şi se vor considera fermecaţi până peste cap. Şi vor face orice pentru a-şi îndeplini lor catârul de a cunoaşte această persoană şi de a vedea dacă merită cu adevărat. Până la finalul zilei oricum le va da o şansă, nici nu mai contează dacă impresia n-a fost excelentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care cad uşor în ispită. Se îndrăgostesc imediat!