Top 3 zodii care îşi dau seama instant când minţi. Nu le poţi duce cu zăhărelul

Publicat: 20.01.2019, 17:26.
Actualizat: 20.01.2019, 17:46

N-o să poţi scăpa niciodată nepedepsit de ele. Sunt agile, inteligente şi foarte perspicace. Îşi dau iemdiat seama dacă umbli cu ascunzişuri, iar dacă le minţi în faţă... ai îmbulinat situaţia de tot.

Zodiac prezentat de Observator

Mai bine recunoşti, căci aceste zodii oricum te vor prinde cu minciuna

Unsplash

N-o să poţi scăpa niciodată nepedepsit de ele. Sunt agile, inteligente şi foarte perspicace. Îşi dau iemdiat seama dacă umbli cu ascunzişuri, iar dacă le minţi în faţă... ai îmbulinat situaţia de tot.

Îşi dau seama instant că minţi, nu te poţi ascunde aşa că mai bine recunoaşte, căci minciuna recunoscută e pe jumătate iertată.

Leu

Nu ai efectiv nicio şansă. Recunoaşte o minciună de la kilometri depărtare, dar te va lăsa să crezi că a „înghiţit găluşca” doar pentru a vedea cât de departe vrei să mergi. Mai bine îi spui Leului adevărul de la început şi nu te complici să inventezi cine ştie ce scenarii pentru că nu se va termina în favoarea ta. Leii sunt foarte inteligenţi şi atenţi la detalii, iar dacă află că încerci să îi trădezi, îţi poţi lua adio de la orice prietenie cu ei. Detestă trădarea şi oamenii care încearcă să se folosească de bunătatea lor.

Fecioara

Fecioara e pe principiul „mai bine aflu de la tine decât de la alţii” aşa că dacă i-ai greşit, pune mâna şi spune-i în faţă adevărul. Nu o minţi şi nu inventa scuze, pentru că nu o poţi „duce cu zăhărelul”. În schimb, dacă te prinde cu minciuna vei suferi amarnic. Aşa cum va suferi şi ea din cauza tupeului de a o trăda. Nu va încerca să îţi întoarcă neplăcerea şi să te trădeze, ci te va trata cu tăcere şi nepăsare. Iar acest lucru e cu mult mai dureros decât o răzbunare.

Peşti

Când vine vorba de răzbunat, da, Peştii o fac. Fără milă. I-ai minţit? Nu te bucura, deja ştiu asta. Şi vei plăti cu vârf şi îndesat. Nativii Peşti sunt foarte atenţi atunci când poartă o conversaţie şi interpretează fiecare mişcare. Recunosc un mincinos de la o poştă şi au grijă să îl trateze aşa cum se cuvine. Nu minţi un astfel de nativ, nu are sens. Mai bine ești sincer şi va aprecia cu adevărat.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Citește și
• pe 01.01.1970 la 02:00
Top 3 zodii plictisitoare. Fereşte-te de compania lor!
• pe 01.01.1970 la 02:00
Top 3 zodii nefericite în dragoste (nu îşi găsesc sufletul-pereche)

Top știri

1
Eveniment • pe 02.12 la 09:13

Tatăl Luizei Melencu a murit. Claudiu Melencu a fost găsit fără viaţă, în casă, în seara dinaintea zilei de naştere a Luizei

Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu, una dintre tinerele pe care le-ar fi ucis Gheroghe Dincă, a murit marţi seară. El avea deja probleme de sănătate, care s-ar fi agravat după dispariţia şi apoi moartea violentă a fiicei sale. Pe 2 decembrie, Luiza ar fi împlinit 20 de ani.

ULTIMELE ȘTIRI
22:01 Petrecerea de la Bruxelles, cu trei eurodeputaţi implicaţi, continuă să nască o serie de controverse 21:36 Fetiţă de 4 ani, în stare critică, după ce a fost răpită şi batjocorită de un vecin. Bărbatul, condamnat la moarte în China 21:32 Cele mai multe state europene menţin închise pârtiile de schi în această iarnă 21:10 Robotica românească formează inginerii de mâine. Povestea unor adolescenţi care s-au dedicat, trup şi suflet, construcţiei de roboţi 21:06 Perioada de autoizolare pentru persoanele expuse la noul coronavirus ar putea fi redusă, în Statele Unite ale Americii 20:59 A început goana după brazii de Crăciun. Preţurile sunt încă mici 20:32 Britanicii încep vaccinarea în masă, noi ne luptăm cu miturile. Ce spun specialiştii 20:32 România, debut cu stângul la Campionatul European de handbal feminin din Danemarca 20:08 Autorităţile dau din umeri, forţate să ia decizii în cazul groaznic din spitalul reşiţean: "Angajatului nu îi pasă. Se fac cercetări" 20:07 Anul nou aduce scumpiri în lanț, în România, din cauza accizelor şi a preţului la carburanţi
CITEȘTE ȘI
PARTENERI
Celebrul bucătar Salt Bae, decizie de ultimă oră luată după drama care a îndoliat o lume întreagă
pe antenasport.ro
Gestul uriaș pe care Ion Țiriac l-a ținut secret: ”Dacă nu făceam asta, eram ultimul om”
pe antenasport.ro
După o nuntă plină de peripeții, Ninel Conde anunță deja dorința de a rămâne însărcinată
pe tvhappy.ro
Horoscop vineri, 4 decembrie: Săgetătorii sunt copleșiți de emoții
pe spynews.ro
Oana Zăvoranu continuă „războiul” cu Cristina Ich! După ce i-a pus la îndoială cariera, „Querida” îi critică aspectul fizic: „Un struț cu burtă și posterior lăsat”
pe spynews.ro
Credeai că le-ai văzut pe toate? Stai să vezi ce pretenții au artiștii!
pe zutv.ro