Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care nu pot economisi. Cheltuiesc până la ultimul bănuţ

Cunoaşteţi şi voi acele persoane care nu au o problemă să rămână fără bani pentru restul lunii, atâta timp cât în ziua salariului şi-au cumpărat tot ce şi-au dorit. 

Zodiac prezentat de Observator
Zodiile care nu pot economisi - Pexels

Cunoaşteţi şi voi acele persoane care nu au o problemă să rămână fără bani pentru restul lunii, atâta timp cât în ziua salariului şi-au cumpărat tot ce şi-au dorit. 

Nu se uita în portofel, decât când rămâne complet gol şi încep să regrete uşor uşor decizia nesăbuită de a cheltui până la ultimul bănuţ.

Berbec

Nimeni nu e mai cheltuitor ca Berbecul. Dacă azi iau salariu, mâine se vor împrumuta cu siguranţă. Nu ţin cont de probleme financiare, de datorii ori cheltuieli casnice. Pentru aceşti nativi contează cel mai mult să se distreze, să se simtă bine şi să fie fericiţi. Dacă au aceste lucruri, nimic nu mai contează. Când vine vorba de facturi sau de planuri de vacanţă, mereu sunt pe zero şi spun că nu îşi permit, pentru că, bineînţeles că, şi-au dat toţi banii pe lucruri complet nefolositoare. 

Pe acelaşi subiect

Rac

Racii, mai ales femeile aflate sub acest semn zodiacal, nu au niciodată bani.Pentru că i-au cheltuit. Ajung deseori să se împrumute, astfel încât, la următorul salariu, rămân fără bani pentru că trebuie să dea înapoi toţi banii împrumutaţi. Nu pot intra într-un magazin şi să plece cu mâna goală. Sigur vor găsi ei acolo ceva drăguţ (de care nu vor avea nevoie ori sigur vor uita că au în garderobă) de cumpărat. 

Gemeni 

Gemenii sunt nehotărâţi şi trebuie să aibă. Orice, tot. Ar încerca să pună bani de-o parte, dar zilnic vor lua câte puţin din ei, până nu vor mai avea niciun ban economisit. Nici nu realizează cât sunt de cheltuitori, pentru că în capul lor sunt foarte chibzuiţi şi atenţi, cheltuind banii doar pe lucruri importante. De fapt, nu este deloc aşa, dau banii pe toate prostiile şi când ajung acas realizează ce greşeală au făcut

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care nu pot economisi. Cheltuiesc până la ultimul bănuţ