Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care se împacă în 2019. Se vor întoarce la prima iubire

Următorul an aduce beneficii serioase în dragoste pentru unele zodii. Trei semne vor lua decizia de a se întoarce în trecut şi de repara o poveste de dragoste, încheiată poate prea devreme.

Zodiac prezentat de Observator
Zodii care se vor întoarce la prima iubire în 2019 - Unsplash

Următorul an aduce beneficii serioase în dragoste pentru unele zodii. Trei semne vor lua decizia de a se întoarce în trecut şi de repara o poveste de dragoste, încheiată poate prea devreme.

Leu

Leii îşi vor călca pe suflet şi se vor întoarce la prima lor iubire. O poveste tumultoasă de dragoste, care însă nu i-a lăsat pe aceştia indiferenţi. Dacă vă gândiţi încontinuu la această persoană, daţi un telefon. Scrieţi un mesaj. Faceţi ceva. Dacă încă sunt sentimente, de ce trebuie să le ascundeţi? S-ar putea să aveţi o surpriză extrem de plăcută şi să reaprindeţi acea flacără stinsă cândva.

Capricorn

Încăpăţânaţi, dar sinceri, Capricornii recunosc faptul că nu pot uita o anumită persoană. Oricât ar încerca, oricât şi-ar ascunde fluturii din stomac, nu se poate. Aceşti nativi iubesc şi sunt pregătiţi să lase în urmă orice ceartă, orice trădare sau neînţelegere pentru a încerca din nou să fie cu cineva special. Şi până la urmă, mai bine dau greş de 10 ori, decât să trăiască toată viaţa cu gândul că nu ştiu ce s-ar fi putut întâmpla.

Peşti

Nativii acestui semn sunt hotărâţi să se întoarcă la o pasiune din adolescenţă. Poate nu a trecut mult timp, ori poate au trecut zeci de ani, dar circumstanţele vor face ca această persoană specială să apară din nou în viaţa voastră, într-un moment oportun. Dacă simţiţi că sentimentele încă ard în interiorul vostru aveţi curaj şi faceţi acel pas. Nu contează dacă lucrurile s-au mai schimbat, s-a rputea să aveţi mare noroc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care se împacă în 2019. Se vor întoarce la prima iubire