Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care vor străluci în 2019

Fiecare an nou este ca o carte nescrisă. 365 de pagini în care fiecare om are ocazia de a scrie o poveste cu final fericit. 

Top 3 zodii care vor străluci în 2019
Top 3 zodii care vor străluci în 2019 - pixabay.com

Pentru unele zodii, anul 2019 va fi de neuitat. Sentimente ce păreau a fi stinse vor ieși la suprafață, iar oportunitățile se vor succeda cu o viteză care surprinde și copleșește. 

Este momentul marilor pasiuni și al aventurilor trăite intens, în fiecare clipă, în armonie deplină cu cele mai aprinse dorințe.

Fecioară

Pentru o zodie atât de timidă, care își organizează viața la minut, Fecioara va reuși în cele din urmă să iasă din carapace, să-și arunce fricile din trecut și să-și redobândească controlul asupra vieții. Ce va urma este o perioadă absolut senzațională, pe toate planurile, de care își vor aduce aminte cu drag peste ani. E nevoie și de o doză serioasă de curaj pentru a profita de toate oportunitățile care vor veni, însă merită cu vârf și îndesat. Se poate ca anumiți prieteni sau colegi să rămână în urmă, însă, atunci când strălucești, unii ochi vor fi deranjați.

Pe acelaşi subiect

Taur

Taurii vor spune adio rutinii în 2019. Chiar dacă au un serviciu bun și o relație stabilă, nimic nu va mai conta atunci când vor pune în balanță confortul cu spiritul de aventură ce-i caracterizează. Asta nu înseamnă că vor face revoluții în viața personală, sub nicio formă. Însă cu siguranță vor scutura obiceiuri și oameni din jur pentru a se asigura că trăiesc viața la potențial maxim, măcar pentru o perioadă. Unii vor fi deranjați de această atitudine, însă asta e doar o confirmare a faptului că fac ceea ce trebuie.

Săgetător

Pentru Săgetători, anul 2019 va fi dedicat dragostei. O persoană specială, sosită din senin în viața acestor nativi, îi va duce din nou cu sufletul în anii frumoși ai liceului, când oportunitățile păreau infinite iar fiecare zi era trăita la intensitate maximă. Această conexiune este cu adevărat definiția sufletului-pereche. Timpul va sta în loc pentru săgetători și, în sfârșit, se vor bucura de fiecare clipă fără a-și mai face griji pentru viitor. Dacă nu asta e fericirea, atunci ce e?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care vor străluci în 2019