Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii compatibile. Au toate şansele să îmbătrânească împreună

Ele sunt zodiile care se potrivesc perfect. Sunt compatibile, îşi cunosc nevoile una celeilalte şi pot crea parteneriate durabile întreaga viaţă.

Zodii care se potrivesc de minune
Zodii compatibile care se potrivesc de minune - Unsplash

Ele sunt zodiile care se potrivesc perfect. Sunt compatibile, îşi cunosc nevoile una celeilalte şi pot crea parteneriate durabile întreaga viaţă. 

Fără certuri, conflicte, dezamăgiri, se bazează pe comunicare, sinceritate şi multă înţelegere. Pe scurt, suflete-pereche. 

Berbec- Gemeni şi Săgetător

Semne de foc, Berbecii sunt energici, pasionali şi îşi doresc alături o persoană fix pe placul lor şi cu care să menţină flacăra iubirii aprinsă veşnic. Se plictisesc repede, motiv pentru care Gemenii reprezintă o alegere perfectă, ţinând cont de ideea că amândoi îşi doresc să încerce mereu lucruri noi, să se distreze şi să elimine orice urmă de monotonie. Nu îşi doresc o viaţă anostă, în casă, trăind zilnic în aceeaşi rutină.

Vor să plece, să se plimbe, să cunoască oameni şi locuri şi să-şi creeze împreună amintiri de neuitat. De asemenea, Berbecii pot forma un cuplu perfect cu Săgetătorii, pentru că sunt mereu pe aceeaşi lungime de undă şi îşi pot crea mai mult decât o relaţie sexuală, ci şi o prietenie ce va menţine parteneriatul o viaţă întreagă.

Rac- Taur, Pești

Racii nu îşi doresc neapărat nebunie, nelinişte, o viaţă palpitantă din toate punctele de vedere, ci sunt mai mult opusul. Pentru ei o căsnicie înseamnă dragoste, familie, comunicare şi mai ales stabilitate. Se simt bine în propriul confort, motiv pentru care Peştii, un semn tot de apă, pot reprezenta partenerii ideali. Sensibili, tandri şi iubitori, Peştii oferă căldură sufletească şi ştiu să îndeplinească toate sarcinile necesare unei familii fericite.

De altfel şi Taurii sunt o alegere potrivită, fiind sinceri, înţelegători şi alături în orice situaţie. Împreună pot cunoaşte toate secretele unei căsnicii demne de respectul celor din jur şi şansele de a se certa sunt mici, extrem extrem de mici.

Vărsător- Gemeni, Balanţă

Vărsătorii sunt suflete fugare, motiv pentru care îşi doresc libertate şi înţelegere şi nu suportă constrângerea din partea nimănui. Vor să vină acasă când îşi doresc, vor să plece şi să facă ce îşi doresc, fără teama că partenerul le-ar umple capul cu tot felul de gelozii. Partenerii ideali pentru Vărsători sunt Gemenii şi Balanţele. Alături de un Geamăn nu au de ce să îşi facă griji, pot avea şi o relaţie la distanţă, fiind amândoi dependenţi de libertate, dar încrezători în dragostea pe care cel de alături le-o poartă, nu şi-ar face niciodată probleme de infidelitate.

Balanţele sunt genul de persoane care inspiră, sfătuiesc şi susţin perechea iubită, în orice îşi propun şi oferă încredere de sine şi dorinţă de succes. Pot construi împreună o relaţie armonioasă, capabilă să dureze până la bătrâneţe şi dincolo de ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii compatibile. Au toate şansele să îmbătrânească împreună