Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii de femei nehotărâte. Niciodată nu sunt pe deplin mulţumite

Nimeni şi nimic nu le poate face să ia o decizie pe loc. Sunt cele mai nehotărâte zodii, trebuie să contempleze minim câteva ore pentru a se hotărî măcar ce să mănânce la prânz, iar dacă vreţi să le invitaţi la un film...baftă.

Top 3 zodii de femei nehotărâte
Aceste zodii nu se pot hotărî niciodată - Unsplash

Nimeni şi nimic nu le poate face să ia o decizie pe loc. Sunt cele mai nehotărâte zodii, trebuie să contempleze minim câteva ore pentru a se hotărî măcar ce să mănânce la prânz, iar dacă vreţi să le invitaţi la un film...baftă.

S-ar putea să nu mai prindeţi bilete până vor alege o comedie romantică sau o dramă misterioasă, iar dacă trecem la capitolul locuri pe scaun, ei bine... mai bine vă plimbaţi în parc (dacă vor fi sigure în care parc). 

Da, extrem de indecise, aceste trei zodii se consideră complicate, misterioase şi greu de mulţumit. 

Gemeni

Cu un temperament dual binecunoscut, femeile aflate în zodia Gemeni sunt maestre în a-şi enerva rudele, prietenii, partenerii cu nestatornicia şi nehotărârea de care dau dovadă. Dacă vrei să le inviţi în oraş, anunţă-le cu măcar două zile înainte, ca să fie sigure ce haine să poarte, ce vor să mănânce şi mai ales unde.

Se vor răzgândi de minim 10 ori, vor plânge lângă şifonier pentru că nu se pot hotărî la o ţinută, vor căuta poze pe internet cu restaurantul şi la capitolul mâncare. Da, ei bine, la capitolul mâncare nu vor reuşi oricum să se hotărască, aşa că vor gusta şi din mâncarea ta, ca să te întrebe după dacă vreţi să faceţi schimb. Ai nevoie de nervi de oţel, dar gingăşia de care dau dovadă nu te va lăsa să îţi pierzi cumpătul.

Fecioară

Deşi par organizate şi foarte atente în alegerile pe care le fac, tocmai acest lucru le transformă în personalităţi complet indecise. Pentru că vor ca totul să fie perfect. Aspectul lor, casa unde stau, oamenii cu care se întâlnesc, jobul pe care îl au. Totul trebuie să fie perfect, bine gândit. S-ar putea să îşi schimbe perdelele săptămânal, pentru că au prea multe culori şi nu pot hotărî care merge cel mai bine cu pereţii, ori cu noile perne de pe canapea, pe care evident şi le-au cumpărat a 10-a oară pentru că nu erau sigure dacă se potriveau cu materialul canapelei.

Aceeaşi poveste e şi în viaţa lor sentimentală, iar deseori ajung să fie singure pentru că niciun partener nu le mulţumeşte pe deplin. Prea înalt, prea scund, prea serios, prea glumeţ, cine, cine să le mulţumească pe aceste femei? Ştiu şi ele că perfecţiunea nu există şi totuşi caută pe cineva perfect...de imperfect. 

Peşti

Dacă vrei să pleci într-o vacanţă cu o femei din zodia Peşti, încearcă să o planifici din timp. Cam cu vreo jumătate de an aşa. Hotelul trebuie să fie perfect, baia să aibă cadă şi nu duş, să aibă vedere la mare sau să fie poziţionat spre răsărit, ori spre apus, ori dacă s-ar putea ambele. Să fie ieftin, dar să fie elegant, ar plăti şi mai mulţi bani, dar nu foarte mulţi, depinde de mâncare, nu sunt încă sigure dacă în acea perioadă vor ţine dietă sau vor detesta vreun aliment.

Nici ele nu ştiu, dar ştiu că trebuie să fie ca ele. În plus, hainele, ce haine să poarte, trebuie să facă multe cumpărături, ca să aibă ţinute noi, că doar n-or s-o vadă localnicele din cine ştie ce ţară, îmbrăcată cu aceeaşi rochie de două ori? "Vorba se duce". În orice caz, s-ar putea să se răzgândească în ultima clipă, găsind mai interesantă o altă destinaţie. Cum spuneam, nervi de oţel. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii de femei nehotărâte. Niciodată nu sunt pe deplin mulţumite