Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii de prieteni care nu te lasă la greu. Poţi avea încredere deplină în ei!

Aceşti trei nativi înţeleg cel mai bine ce înseamnă prietenia. Calităţile pe care le posedă îi califică drept cei mai buni la capitolul încredere, afecţiune şi fidelitate. Nu îţi poţi imagina un prieten mai fidel, atent, grijuliu şi înţelegător ca ei.

Top trei zodii de prieteni care nu te lasă la greu
Ele sunt zodiile în care poţi avea încredere - Unsplash

Aceşti trei nativi înţeleg cel mai bine ce înseamnă prietenia. Calităţile pe care le posedă îi califică drept cei mai buni la capitolul încredere, afecţiune şi fidelitate. Nu îţi poţi imagina un prieten mai fidel, atent, grijuliu şi înţelegător ca ei. Te vor trata ca pe propriul frate sau propria soră şi în orice situaţie vor găsi ei scăparea. 

Le poţi împărtăşi secrete, poţi plânge pe umărul lor şi categoric îi poţi suna la 3 dimineaţa doar pentru că ai  tu o ipoteză ciudată asupra vieţii şi nu ai cu cine să dezbaţi subiectul. Oricât de obosiţi ar fi îşi vor face timp să te asculte. 

Gemeni

Gemenii sunt comici, extrovertiţi şi îşi fac prieteni foarte uşor. Nu poţi sta trist lângă o astfel de persoană. Dacă ai o zi proastă, fii sigur că la uşă va apărea un Geamăn cu mâncare, băutură şi multă multă voie bună, pregătit să îţi readucă zâmbetul pe buze. Dacă ai nevoie de ajutor nu vor refuza şi chiar dacă au alte planuri, sunt în stare să le anuleze pentru tine. Dacă ai făcut o prostie, vor găsi ei soluţia să te scoată din necaz. Partea frumoasă este că aceşti nativi chiar se gândesc la tine şi nu o fac pentru că aşteaptă ceva în schimb. Te vor suna să te întrebe ce faci nu din politeţe sau vreo nevoie, ci pentru că sunt cu adevărat interesaţi de viaţa ta.

Leu

Leii sunt firi blânde, calde, chiar dacă semnul lor pare mai mult fioros decât prietenos. Nu au neapărat mulţi prieteni, pentru că preferă să îşi dedice tot timpul, toată atenţia acelor câtorva persoane pe care le consideră apropiate. Nu stau o clipă pe gânduri dacă le ceri la 3 dimineaţa să vină să te ajute cu cine ştie ce problemă. Vor fi acolo cât de repede vor putea şi...în cazuri extreme, nici nu vor pune întrebări. Te vor sprijini indiferent de cât de greşită e decizia pe care ai de gând să o iei. Îţi vor spune că ar fi variante mai bune, dar îţi vor respecta dorinţa oricum ar fi. Nu judecă şi nu vorbeşte pe la spate, mai ales că aceste aspecte sunt detestate de ei. Dacă ai un astfel de prieten, fii sigur că îţi va fi alături toată viaţa.

Fecioara

Fecioara este ca o mamă. Dacă ai un astfel de prieten, deja ştii câtă grijă îţi poartă şi cât contează pentru aceşti nativi să fii bine, fericit. Ţi-ar oferi şi ultima gură de mâncare şi ultimul ban pe care îl au, pentru a fi sigur că eşti în siguranţă. Te dădăcesc, şi chair dacă stau pe capul tău ca o mamă cicălitoare, trebuie să înţelegi că le pasă extrem de mult de prietenia voastră şi te consideră poate ca un frate sau o soră. Dacă ai nevoie de un loc unde să stai, chiar dacă stă într-o garsonieră mică mică, tot vor reuşi să facă spaţiu încât să poţi locui şi tu. Uşa lor e mereu deschisă. Dacă îi superi te iartă, dar te dojenesc pentru a învăţa din greşeli. Nu te-ar trăda niciodată şi în orice situaţie îţi vor lua apărarea până la capăt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii de prieteni care nu te lasă la greu. Poţi avea încredere deplină în ei!