Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care se vor îndragosti lulea în 2019

Se anunță un an fabulos pentru trei zodii, pe plan sentimental. Un simplu schimb de privi va fi suficient pentru a schimba destinele unor oameni care, după nenumărate dezamăgiri, nu mai credeau în dragoste.

Top 3 zodii care se vor îndragosti in 2019
Top 3 zodii care se vor îndragosti lulea în 2019 - pixabay.com

Se anunță un an fabulos pentru trei zodii, pe plan sentimental. Un simplu schimb de privi va fi suficient pentru a schimba destinele unor oameni care, după nenumărate dezamăgiri, nu mai credeau în dragoste.

Norocul, însă, are nevoie de o ușă deschisă. Pentru a trăi o asemenea iubire este necesar să renunțe la orgoliu și aparențe și, pentru prima oară, să înțeleagă că nu poți trăi clipa dacă te îngrijorezi cu privire la viitor.

Gemeni

Răsfățații zodiacului, gemenii vor avea un noroc fenomenal în dragoste în 2019. Vara vine cu aventuri de neuitat și multe frumuseți care le fac ochi dulci (chiar prea multe), însă doar una singură va reuși să le cucerească inima. E momentul în care gemenii vor trage linie în viața lor, pentru că această persoană le va schimba complet destinul. Omul potrivit, la locul potrivit, și o iubire cum numai în filme mai vezi. Pentru că nativii din această zodie nu acceptă nimic mai puțin decât o poveste de dragoste mistuitoare. 

Pe acelaşi subiect

Fecioară

Când cauți iubirea cu lumânarea vei da peste ea, la un moment dat, și nici măcar nu vei ști de unde ai fost lovit. Li se va întâmpla fecioarelor, care, după o perioadă dezamăgitoare, vor întâlni acea persoană alături de care se pot imagina trăind până la adânci bătrâneți. E o dragoste adolescentină, cu momente stânjenitoare și fluturi în stomac, iar singurul sfat ar fi să ia lucururile pas cu pas, în ciuda tentațiilor. S-ar putea trezi renunțând la totul pentru a trăi clipa.

Capricorn

Dragostea plutește în aer pentru Capricorni. Săgetați de Cupidon, exact în momentul în care decid să lase garda jos și să-și deschidă sufletul, nativii din această zodie vor avea surprinderea să afle că - minune - există cineva care-i iubește exact așa cum sunt, fără a-și pune o mască de încredere și putere. E cea mai frumoasă formă de atracție, atunci când partenerul te găsește irezistibil cu toate imperfecțiunile tale. Sfat: să profite din plin, este o ocazie unică în viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care se vor îndragosti lulea în 2019