Video

Vibraţia zilei, 19 iulie 2021. Cum se comportă zodiile de foc când încheie o relaţie

De Rosse Stan.
Publicat: 19.07.2021, 16:56.
Actualizat: 22.07.2021, 18:06

Vibraţia zilei, 19 iulie 2021. Săptămâna aceasta vorbim despre cum tratează fiecare zodie despărţirile în dragoste.

Începem cu nativii de foc. Berbecii, de exemplu, simt nevoia să discute foarte mult pe această temă. Pentru ei, vorbind despre fiecare greşeală sau detaliu neplăcut, lucrurile ajung să fie în favoarea lor şi fostul partener să fie vinovat pentru tot. Ţineţi cont că în dragoste nu trebuie mereu să câştigaţi.

Nativii Leu dau dovadă de aroganţă. Oricât de mult i-ar durea încheierea unei relaţii, se vor comporta de parcă iubirea nici nu a existat şi le este mult mai bine fără ea. Desigur, atitudinea asta nu va dura foarte mult, iar apoi va urma şi puţină suferinţă.

Săgetătorii vor dori să se depărteze la început de persoana pe care au iubit-o, însă, ulterior şi-ar dori să rămână prieteni. Spre deosebire de celalalte semne de foc, reuşesc să înţeleagă situaţia şi să se comporte ca un adevărat amic.

Citește și:

Mulți nativi sunt caracterizați de trăsături care nu întotdeauna sunt pe placul tuturor femeilor. Există nativi care aleg să părăsească relația încă din primele luni. Decoperă dacă zodia ta se numără printre cele care își pierd rapid interesul în dragoste.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.