Video

Vibrația zilei de 1 iunie. Ce ne rezervă astrele

De Rosse Stan.
Publicat: 31.05.2021, 21:06.
Actualizat: 01.06.2021, 16:19

De astăzi, în fiecare zi, Rosse Stan ne va face un rezumat cu previziunile pentru ziua următoare. Cum ne merge pe plan financiar? Avem noroc în dragoste sau în carieră? Vom afla tot ce trebuie să știm despre fenomenele care se petrec pe cer şi cum suntem influenţaţi.

Pentru cei care nu au ascultat horoscopul de dimineaţă, astăzi este o zi excelentă să ne armonizăm relaţiile de iubire sau de afaceri, dar şi pentru obţinerea unor aprobări sau semnături în raport cu instituţiile statului.

Mâine, însă, Marte este în opoziţie cu Pluto pe axa casei studiului. Asta înseamnă că planetele ne încurajează să învăţăm, să descoperim, să explorăm. Mare atenţie la informaţiile pe care le primim, pentru că există riscul să fie greşite. Ascultaţi-vă sufletul dacă trebuie să luaţi decizii privind studiile sau dezvoltarea personală.

Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţa în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.