Antena Meniu Search
x

Video Vibraţia zilei de 12 iulie 2021. Cum ne influenţează jobul şi viitorul ziua în care ne-am născut

Sâptămâna trecută, Rosse ne-a sugerat câteva destinaţii de vacanţă în funcţie de zodia noastră. Astăzi, nu vorbim despre zodii, ci despre... zilele săptămânii. Mai exact, este o diferenţă între cei născuţi luni, marţi, miercuri şi tot aşa.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 13.07.2021, 10:20

Vezi și

Săptămâna aceasta informaţiile astrologice pe care colega noastră Rosse Stan vi le oferă au nevoie şi de puţină cercetare din partea voastră. Asta pentru că vom vorbi despre ziua săptămânii în care ne-am născut şi cum ne influnţează, parţial cel puţin, comportamentul, jobul şi viitorul.

Fiecare semn zodiacal este guvernat de una sau mai multe planete, însă, la fel sunt şi zilele săptămânii. De exemplu, cei care v-aţi născut într-o zi de LUNI, aveţi un instinct matern mult mai pregnant decât ceilalţi. Legătura între voi şi conceptul de familie, este foarte strânsă, ceea ce înseamnă că, indiferent de trecut, vă doriţi să vă întemeiaţi o familie. Mare grijă, pentru că şi manipularea celor din jur este un aspect care vă poate defini.

Mâine ne revedem cu detalii despre ziua de marţi, iar mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal.

Află și care sunt cele mai senzuale femei ale zodiacului. 3 nativi care știu să cucerească inima oricărui bărbat

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Vibraţia zilei de 12 iulie 2021. Cum ne influenţează jobul şi viitorul ziua în care ne-am născut