Antena Meniu Search
x

Zodiac dragostei 22 noiembrie 2018. Berbecii trăiesc o nouă poveste de dragoste

Zodiac dragoste 22 noiembrie 2018. Nativii Berbec pot începe o poveste de dragoste astăzi. în care se lasă purtați de văl. Astrele prevăd pentru ei o legătură cu mari șanse de viitor.  

Vezi și

Zodiac dragoste 22 noiembrie 2018. Nativii Berbec pot începe o poveste de dragoste astăzi. în care se lasă purtați de văl. Astrele prevăd pentru ei o legătură cu mari șanse de viitor.  

SĂGETĂTORILOR le cam iau ochii o persoană de sex opus cunoscută de curând. Ar face bine însă să nu aibă așteptări prea mari, astrele prevăd o poveste care s-ar consumă foarte repede. 

CAPRICORNII nu prea se simț în largul lor într-o poveste, dar parcă nici nu ar vrea să renunțe. Decid să dea mai multe șanse unei persoane de sex opus, sperând că lucrurile vor merge într-un final. 

VĂRSĂTORII pot avea parte de un gest de maximă generozitate din partea persoanei iubite sau a unui prieten. Cineva le face o favoare de care aveau nevoie și le va luă o piatră de pe suflet. 

Nativii PEȘTI pierd prea mult timp gândindu-se la o discuție recentă cu partenerul de viață. Astrele îi sfătuiesc să treacă peste incident, altfel riscă să își tulbure liniștea. 

BERBECII se lasă purtați de văl într-o poveste care le-ar putea fi. predestinată. Astrele prevăd o legătură extrem de specială, lucru pe care îl vor simți și ei încă de când vor cunoaște o persoană. 

E adevărat că dragoste cu silă nu se poate, însă TAURILOR le lipsește curajul să facă un pas către o persoană care le-a intrat pe sub piele. Ar face bine să ia taurul de coarne și să își mărturisească sentimentele. 

GEMENII ar putea luă o decizie importantă în viață sentimentală. Și vorbim aici de extreme. Fie fac un pas important în relația lor, precum o mutare împreună, ori, la polul opus, alți nativi au parte de o despărțire. 

RACII ar putea ceva discuții aprinse cu persoană iubită. Tind să își compare partenerul cu altcineva, lucru care îl poate scoate din minți pe acesta. 

Puțin mai multa sensibilitate cu persoană iubită nu ar strică, dragi LEI. Firea voastră vulcanica și vorbele spuse la întâmplare îl pot face pe partener să sufere nemeritat. 

Distracție, armonie și muuulta voie bună sunt cuvintele cheie astăzi pentru FECIOARE. Partea sentimentală pare să între pe un făgaș liniștit, iar asta va oferă o dispoziție de invidiat. 

Nativii BALANȚA sunt puțin suspicioși cu partenerul de viață. Simț că lucrurile în relația lor s-au răcit undeva și caută singuri răspunsuri la întrebările care îi macină. 

O discuție avuta cu persoană iubită va fi o adevărată eliberare de tensiuni în relația lor pentru SCORPIONI. Mulți nativi au avut parte de o perioadă mai sumbră în dragoste, dar norii negri vor deveni amintire de acum. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Horoscop » Zodiac dragostei 22 noiembrie 2018. Berbecii trăiesc o nouă poveste de dragoste