Antena Meniu Search
x

Cum îți dai seama că are un crush, în funcție de zodie

Orice zodie dă semnale atunci când are un crush. Trebuie doar să le observi cu atenție. Unele zodii se vor comporta indiferent, atunci când se îndrăgostesc, în timp ce altele vor țipa în gura mare, cât să audă și viitoare mamă soacră.

de Redactia Observator

la 24.03.2019, 17:02

Zodii atunci când au un crush
Semne că o zodie s-a îndrăgostit - Profimedia

Orice zodie dă semnale atunci când are un crush. Trebuie doar să ai răbdare și să observi cu atenție.

Unele zodii se vor comporta indiferent, atunci când se îndrăgostesc, în timp ce altele vor țipa în gura mare, cât să audă și viitoare mamă soacră.

Berbec

Berbecii nu prea umblă cu jumătăți de măsură, atunci când au un crush. Vor apărea în fața ta din senin, pe oriunde umbli, de parcă destinul conspiră să vă aducă împreună. Doar că în spatele acestor coincidențe stă probabil un plan bine pus la punct, pe care Berbecii l-au gândit până în cele mai mici detalii. Dacă vezi un Berbec de mai multe ori pe zi și ai dubii, ei bine, ar trebui să știi că e timpul să faci primul pas. Până nu îl face el, de față cu toată lumea.

Taur

Taurii sunt ceva mai precauți, atunci când se îndrăgostesc. Procedează cu atenție, studiază bine terenul, își iau și notițe - dacă e cazul - înainte de a trece la acțiune. Iar atunci când o vor face va fi sub forma unei glume. Exact în momentul în care sunteți singuri, amândoi. Privește nativii din această zodie cu atenție, modul în care vorbesc spune totul. Dacă au și acea sclipire în ochi, e clar. 

Gemeni

Greu să-ți dai seama dacă nativii din zodia Gemeni te iubesc sau te urăsc. De obicei, atunci când au un crush, se vor comporta total imprevizibil. O secundă te privesc de parcă urmează să te ceară în căsătorie, doar ca peste câteva clipe să o șteargă englezește. Însă Gemenii fac asta doar cu persoanele pe care le plac. Cu toate celelalte sunt doar indiferenți. 

Rac

Când te place un Rac nu mai auzi de el, simplu. În mintea lui, cândva, timp de vreo 3 secunde, ți-a transmis că are un crush, așa că probabil așteaptă să faci prima mișcare și nu mai dă niciun semn de viață, de parcă a intrat în pământ. Dacă nu te ignoră, ci te copleșește cu mesaje, probabil vrea să fie doar prieten. 

Leu

Leul nu umblă cu sublitități (prea sofisticate), pentru că oricum nu se pricepe și la un moment dat o va da în bară. Totuși, va păstra o doză de mister. Așa că va spune cu o sinceritate debordantă că ar vrea să te invite în oraș... ca prieten. Dacă spune ca prieten, pregătește-te. Numai de prieteni nu are nevoie. 

Fecioară

Fecioarele se enervează atunci când au un crush. Nu le stă în fire și vor face tot posibilul să organizeze sentimentul în ceva corespunzător. Așa că te vor observa câteva luni, după care vor începe să facă mici gesturi, care, culmea, pică exact pe problemele tale, în speranța că te "trezești" la realitate. Dacă te întrebi de unde te știa atât de bine, s-ar putea să ai parte de un răspuns fascinant. 

Balanță

Cei din zodia Balanță sunt cât se poate de sinceri și eleganți în abordare. Nu vor sta prea mult pe gânduri până când te vor invita la o cafea, după care vor afișa un zâmbet până la urechi, cât se te "prinzi". Apoi vor face un compliment, ca să închidă afacerea. Dacă ai parte de așa ceva, poți fi sigură că Balanța e îndrăgostită până peste cap. Cafea își poate face și de una singură.

Scorpion

Scorpionii se holbează la tine cu o intensitate care lasă puține semne de întrebare. E modul lor de a transmite că își doresc ceva mai mult decât o simplă prietenie. Vor adopta o poziție de specialiști în seducție, după care vor zâmbi după schema pe care au pregătit-o ore întregi în fața oglinzii. Nu ai cum să nu-ți dai seama, nimeni nu privește în acest mod. 

Săgetător

E simplu să-ți dai seama când un Săgetător are un crush. Afli, de obicei, a doua zi, de la o persoană oarecare. Toată lumea știe deja ca s-a îndrăgostit, pentru că a povestit tuturor totul despre tine. Sunt, probabil, vreo zece necunoscuți care chiar au poza ta în telefon. Poți sta liniștit, vei afla cu singuranță când l-a lovit Cupidon. Ultimul, ce-i drept, dar vei afla.

Capricorn

Capricornii sunt disciplinați când se îndrăgostesc. Te vor aborda subtil, de-a lungul a luni întregi, astfel încât să nu-ți dai seama ce se întâmplă cu adevărat. Te vei prinde că au un crush atunci te vei trezi, fără să știi exact cum, la o cină romantică, cu lumânări și vin roșu, în fața unui Capricorn care te privește minute în șir, cu pasiune. Este deja prea târziu. 

Vărsător

Vărsătorii se comportă ca cei mai buni prieteni atunci când au un crush. Vor să afle totul despre tine, de la suferințe la lucruri bizare, pentru a ști când să facă pasul decisiv. Și îl vor face, garantat, atunci când șansele sunt de partea lor. Și va fi atât de subtil, încât nu vei ști ce te-a lovit. Pentru că vei fi deja îndrăgostit. Și ei vor ieși drept cei cuceriți. Inteligent!

Pești

La Pești e poate cel mai simplu. Sunt suflete pure, romantice și idealiste, iar dragostea se citește pe chipul lor. Atunci când un nativ din zodia Pești te privește intens, vei ști că fie ai ceva pe față, fie s-a îndrăgostit. De obicei, e ultima variantă. Sunt cei mai sinceri din horoscop și bine fac, pentru că nu lasă loc de interpretări. În același timp, îți vor câștiga încrederea, pentru că de încrederea și loialitate au nevoie cel mai mult, la rândul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Cum îți dai seama că are un crush, în funcție de zodie