Antena Meniu Search
x

Top 5 zodii răzbunătoare, care nu te vor ierta niciodată

Dacă le faci să sufere vei plăti amarnic, garantat. Zodiile răzbunătoare vor face tot posibilul pentru ca tu să suporți toate consecințele faptelor tale, chiar dacă vor fi nevoite să aștepte ani întregi acest moment.

Top 5 zodii răzbunătoare, care nu te vor ierta niciodată
Top 5 zodii răzbunătoare, care nu te vor ierta niciodată

Dacă le faci să sufere vei plăti amarnic, garantat. Zodiile răzbunătoare vor face tot posibilul pentru ca tu să suporți toate consecințele faptelor tale, chiar dacă vor fi nevoite să aștepte ani întregi acest moment. Pare un comportament de neacceptat, dar unii oameni așa sunt: nu iartă nimic, niciodată.

Fie că e vorba de o răzbunare simbolică, sau chiar de una nemeritată, zodiile înclinate spre conflict se vor asigura că ai primit o lecție de viață și că nu vei îndrăzni niciodată să le mai faci rău. Cât despre iertat, nicio șansă.

Scorpion

Pentru scorpioni e imposibil să treacă peste o supărare. Din punctul lor de vedere e perfect normal să te răzbuni atunci când ți s-a produs o suferință pe care nu o meritai, așa că nici vorba de regrete. Vor pune ținta pe tine și nu se vor lăsa până când nu-ți va părea rău. Acest comportament vine dintr-o sensibilitate extraordinară, care îi face pe scorpioni să resimtă intens orice gest.

Taur

Cine se pune cu taurii ar trebui să se aștepte la ce e mai rău. Și asta timp de ani întregi. Puternici și răbdători, taurii vor calcula lovitura astfel încât să producă cea mai mare suferință posibilă. Partea bună e că nu-și vor ascunde intențiile și nici nu vor minți. Așadar, dacă auzi un taur care amenință, fii sigur că se va ține de cuvânt.

Leu

De obicei leii sunt liniștiți și prietenosi... asta până când te atingi de ceva ce este al lor sau îi faci geloși. Într-o secundă devin de nerecunoscut, posesivi și nevrotici, și vor face tot ce le stă în putință pentru a se răzbuna. Partea cea mai rea e că, în acele momente, nu mai țin cont de nimeni și nimic, deci e exclus să-i poți calma cu vorba. Merg până la capăt, ar fi bine să te pregătești.

Rac

Racii iau foc în momentul în care cineva provoacă suferință unui membru de-al familiei. Ar fi în stare să facă orice sacrificiu pentru a se răzbuna, chiar dacă prin asta vor avea și mai mult de pierdut. Partea bună e că acești nativi nu vor apela la gesturi extreme, ci vor avea grijă să apeleze la latura emoțională a adversarilor. De obicei funcționează!

Balanță

Balanțele, cu atitudinea lor optimistă și echilibrul care îi definește, sunt adevărate monumente ale dreptății, iar asta îi face adversari redutabili. Având zero toleranță pentru nedreptate, acești nativi vor merge până în pânzele albe pentru a regla conturile, chiar dacă e numai o chestiune de principii. Fiat justitia, et pereat mundus! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Top 5 zodii răzbunătoare, care nu te vor ierta niciodată