Antena Meniu Search
x

Foto Croaziera în care oaspeţii pot călători complet dezbrăcaţi. Cât costă experienţa unică unde mergi fără nicio haină în bagaj

Ce trebuie să împachetezi pentru o croazieră? Când vine vorba de această călătorie, răspunsul este "aproape nimic". O agenţie de turism organizează un tur inedit pe o croazieră în care oaspeţii pot călători nud.

de Redactia Observator

la 17.05.2024 , 18:02

Croaziera în care oaspeţii pot călători complet dezbrăcaţi. Cât costă experienţa unică unde mergi fără nicio haină în bagaj
Croaziera în care oaspeţii pot călători complet dezbrăcaţi. Cât costă experienţa unică unde mergi fără nicio haină în bagaj - Profimedia

Călătoria pe nava Norwegian Pearl durează 11 zile şi este programată în luna februarie 2025. Vasul de croazieră pleacă din Miami şi va naviga până în Caraibe.

Cu destinații precum Bahamas, Puerto Rico și St. Maarten pe itinerar, „The Big Nude Boat” promite o experienţă unică pentru cei care se urcă la bord.

Regulile pe care trebuie să le respecte turiştii

Articolul continuă după reclamă

„Ca întotdeauna, este plăcerea noastră să vă oferim luxul de a decide ce să NU purtați”, se arată într-un mesaj pe site-ul oficial al Bare Necessities.

Pe acelaşi subiect

Prețurile pentru croazieră încep de la aproximativ 2.000 dolari şi ajung la 33.155 dolari pentru o vilă cu trei dormitoare. Norwegian Pearl are o capacitate de 2.300 de pasageri, scrie CNN.

Chiar dacă oaspeţii sunt sfătuiţi să se simtă cât mai liberi în cele 11 zile de călătorie, există totuşi o serie de reguli pe care trebuie să le respecte. Turiştii sunt obligaţi să poarte haine în interiorul sălilor de mese de la bordul navei şi să pună un prosop pe şezlonguri înainte să se aşeze. De asemenea, atingerile indecente sunt interzise în public.

Bare Necessities a interzis, de asemenea, fotografierea sau filmarea altor persoane fără acordul acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Inedit » Croaziera în care oaspeţii pot călători complet dezbrăcaţi. Cât costă experienţa unică unde mergi fără nicio haină în bagaj