Meniu LIVE
Search
x

Foto Descoperirea incredibilă făcută de o fetiță din Marea Britanie, în timpul unei plimbări pe plajă

O fetiță, în vârstă de 4 ani, din Marea Britanie a făcut o descoperire incredibilă în timp ce se afla la plimbare, pe plajă, lângă Golful Bendricks.

De Iulia Iancu la 01.02.2021, 11:20
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Lily Wilder a observat în zona plajei o urmă de dinozaur, datând din urmă cu 220.000 de ani. Entuziasmată, fetița și-a făcut părinții atenți, acestora nevenindu-le să creadă că descoperirea este reală. Mama fetiței a crezut că este vorba de o farsă, bănuind că cineva a coborat și a scrijelit urma pe piatră. 

„Nu eram siguri că este o fosilă veritabilă, dar știam că în zonă au mai fost făcute astfel de descoperiri așa că am cerut ajutor pe internet. Am descoperit o pagină pe Facebook, unde experții te pot ajuta să identifici fosile de dinozauri și am publicat poza”.

Arheologii au declarat că fosila perfect conservată îi va ajuta să înțeleagă mai bine modul în care dinozaurii se deplasau, dar nu au putut spune cu exactitate cărei specii îi aparține urma, potrivit The Sun

Lily a fost extrem de fericită, chiar dacă nu înțelege cu adevărat importanța acestei descoperiri. 

Cercetătorii cred că amprenta a fost făcută de un dinozaur care avea o înălţime de aproximativ 75 de centimetri şi o lungime de 2,5 metri. Ar fi fost un animal subţire, cu coadă, care a mers pe picioarele din spate şi a vânat animale mici şi insecte,

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Descoperirea incredibilă făcută de o fetiță din Marea Britanie, în timpul unei plimbări pe plajă