Antena Meniu Search
x

Emoționant! Un copil de 9 ani și-a propus să le mulțumească TUTUROR polițiștilor din SUA, oferindu-le gogoși și cafea. Până acum a cumpărat 28.000 de gogoși (VIDEO)

Un băiat de 9 ani din Florida a devenit vedetă, după ce a reușit să ofere 28.000 de gogoși polițiștilor din 18 state americane, în semn de mulțumire.

Un băiat de 9 ani din Florida a devenit vedetă, după ce a reușit să ofere 28.000 de gogoși polițiștilor din 18 state americane, în semn de mulțumire pentru serviciile aduse.

Tyler Carach, care a primit deja numele de "Donut Boy/Băiatul Gogoașă", și-a propus să ofere gogoși și cafea tuturor celo 900.000 de polițiști din Statele Unite, pentru a le mulțumi astfel pentru faptul că îi protejează pe cetățeni și luptă pentru securitatea acestora.

Misiunea lui Tyler a început în urmă cu 13 luni, iar de atunci băiatul a reușit să ofere 28.000 de gogoși și pahare de cafea polițiștilor din 18 state.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tyler călătorește alături de familia sa, mama copilului, Sheena, declarând că la început a crezut că este vorba doar despre un moft, însă la scurt timp și-a dat seama că băiatul nu va renunța să-și realizeze visul.

"La început, am crezut că este vorba despre o fază și că se va plictisi, dar cu cât oferă mai mult, cu atât își dorește mai mult. Am încercat să-l conving să mergem doar în zona noastră, dar mi-a spus: "Vreau să mulțumesc tuturor polițiștilor din țară". Până acum, am mers în 18 state americane, într-un an", a declarat mama copilului, care a lucra și ea ca polițist.

În prezent, băiatul este primit cu brațele deschise în orice secție de poliție. De-a lungul călătoriei sale, el a fost recompensat în multe feluri pentru gestul său: s-a fotografiat alături de polițiști, a fost lăsat să folosească echipamentul acestora, să lucreze cu câini polițiști și chiar a fost inițiat într-un 'program special' de către Batman și Robin.

Tyler își dorește și el să devină polițist. "Îmi place ceea ce fac, partea mea favorită este când le mulțumesc polițiștilor pentru că ne mențin pe noi, niște străini, în siguranță. Este important pentru mine, vreau să le mulțumesc astfel pentru că își riscă viețile pentru noi", a mai spus băiatul.

Dacă la început, familia băiatului a cheltuit din banii proprii pentru visul lui Tyler, ulterior a fost lansată o campanie care să-l ajute din punct de vedere financiar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » Emoționant! Un copil de 9 ani și-a propus să le mulțumească TUTUROR polițiștilor din SUA, oferindu-le gogoși și cafea. Până acum a cumpărat 28.000 de gogoși (VIDEO)