Antena Meniu Search
x

LA UN PAS DE TRAGEDIE. O bucată din tavan S-A PRĂBUŞIT peste o profesoară, în timpul orei de curs! Elevii au fost EVACUAŢI

O clădire a Şcolii Gimnaziale numărul 6 din Deva a fost închisă în urma unui incident grav petrecut, marţi, într-o sală de clasă.

O clădire a Şcolii Gimnaziale numărul 6 din Deva a fost închisă în urma unui incident grav petrecut, marţi, într-o sală de clasă. O bucată din tencuiala unei săli de curs s-a prăbuşit din tavan peste profesoara de Limba și Literatura Română, rănind-o în zona capului. Din fericire, femeia se află în afara oricărui pericol.

În urma prăbuşirii bucăţii de tencuială cu diametrul de circa 1,5 metri, elevii au fost evacuaţi din sala de clasă, iar conducerea Primăriei Deva a decis ca aceştia fie mutaţi temporar în celelalte clădiri al Colegiului Energetic „D. Hurmuzescu”, de care aparţine şcoala. 

Reprezentanții administrației locale spun că şcoala din Deva are o vechime de peste 40 de ani, fiind necesare reparaţii capitale.

„Clădirea are 40 de ani, acum s-a întâmplat să pice o bucată de tencuială. Ieri am trimis o echipă care a verificat fiecare sală de clasă, și acolo unde a sunat a gol sau au existat crăpături pe tavan, au încercuit zona, iar de astăzi urmează să repare acele zone. Nu pot să spun că există pericolul să pice. Sunt zone cu probleme, dar pentru a evita pe viitor să se mai întâmple așa ceva, le reparăm pe toate. Refacem zona afectată și toate zonele care sunt cu crăpături și cu probleme la tavan din școală”, a declarat pentru presa locală directorul tehnic al Primăriei Deva, Ciprian Răchită.

În acest caz, polițiștii hunedoareni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » LA UN PAS DE TRAGEDIE. O bucată din tavan S-A PRĂBUŞIT peste o profesoară, în timpul orei de curs! Elevii au fost EVACUAŢI