Antena Meniu Search
x

Video Alessandra Stoicescu, despre cum sărbătoreşte 1 Iunie alături de fiica ei, Sara

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, sărbătorim în familie: în familia Observator. A noastră colegă, Alessandra Stoicescu, a sosit din nou în calitate de invitată la Observator 12. Şi tot din nou, fiica ei, Sara Maria, a acceptat invitaţia noastră, aşa că o însoţeşte. Nici nu ştiam care să fie prima întrebare. Despre vacanţa din care s-au întors recent, despre cum sărbătoresc astăzi... 

de Redactia Observator

la 01.06.2022, 13:51

Vacanţe liniştite alături de copil, cu Alessandra Stoicescu şi fiica ei, Sara Vezi și

Alessandra Stoicescu a povestit despre faza de "nu vreau" a fiicei sale şi cum procedează. "Important este să ai grijă să îi spui exact pe dos", a spus ea. "Să nu cumva să vii aici, să nu cumva să te aşezi acolo... Altfel, răspunsul la orice este "nu". Inclusiv la nevoile fiziologice! Mamele şi taţii de acasă cred că mă înţeleg destul de bine." Zis şi făcut, metoda Alessandrei a şi dat roade - micuţa Sara s-a întors la locul ei.

Apoi, Alessandra a povestit despre vacanţele din care Sara, în vârstă de doar 3 ani, nu lipseşte niciodată. "Ne facem toate vacanţele cu ea. Sunt destul de multe. O fac să se maturizeze de fiecare dată şi o determină să mai facă un pas înainte. Este foarte cuminte. Prima zi este aceea în care explorează absolut totul şi, la un moment dat, devine chiar foarte greu să o linişteşti. După aceea îşi creează obiceiuri", a povestit prezentatoarea Observator 19. "Acum am fost în Seychelles, într-o căsuţă pe malul mării - foarte bună pentru explorat. Îi plăceau racii!"

"Întotdeauna suntem în legătură cu cei de acasă cărora le trimitem fotografii. Naşii ei, care mereu se asigură că arată ca o păpuşă scoasă din cutie, vor cât mai multe poze cu ea. Sara le povesteşte, iar eu o filmez", a povestit Alessandra. "Este fabulos să pleci în vacanţă cu un copil şi să descoperi lumea prin ochii lui. Nu mai există niciun fel de problemă în legătură cu avionul. A zburat 10 ore, altădată câte 5. Astfel s-a obişnuit, ştie ce are de făcut - lucrurile astea sunt deja parte din viaţa ei."

"Cei de acasă îmi spun că nu va ţine minte"

"Îi aud pe cei de acasă când îmi spun că nu va ţine minte că la 3 ani a fost la Oceanul Indian. Sigur că nu, însă va ţine minte culorile, libertatea, evoluţia, cunoaşterea altor oameni, faptul că poate alerga pe plajă dintr-un capăt în altul. Toată această bucurie se vede pe faţa ei şi o ajută să evolueze."

Alessandra a povestit apoi despre copilul din ea însăşi şi ce sfat i-ar oferi. "Să nu se grăbească. Eu voiam să fiu foarte matură, să impresionez, să reuşesc să arăt tuturor că eu sunt mai mare şi că pot. Sara are ceva din mine - multe lucruri chiar", a mai povestit Alessandra Stoicescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Alessandra Stoicescu, despre cum sărbătoreşte 1 Iunie alături de fiica ei, Sara