Antena Meniu Search
x

Video Andreea Bălan, despre melodia inspirată de experienţa America Express: "Este o piesă în care se vor regăsi şi cei din Diaspora!"

Andreea Bălan pune dorul de familie pe note muzicale şi pe versuri! Proaspăt întoarsă din America Express, acolo unde a ajuns până în finală alături de Andreea Antonescu, artista a lansat o piesă inspirată de experienţa trăită pe Drumul Aurului. 

de Redactia Observator

la 29.03.2023, 20:26

Vezi și

În "Dor de casă", Andreea Bălan cântă clipele grele, în care a stat departe de fiicele sale. "Am stat 50 de zile plecată de acasă, cea mai lungă perioadă de până acum!", le-a dezvăluit solista Oliviei Păunescu şi lui Valentin Butnaru, în Observatorul 12-14, aici unde, de altfel, şi-a şi lansat melodia. 

ANDREEA BĂLAN: Dorul este foarte mare, mai ales când ai copiii. M-a mistuit dorul de fiicele mele cât am fost plecată! Acasă nu este un loc anume, ci acolo unde îţi este sufletul. Piesa DOR DE CASĂ este o melodie de suflet, în care se vor regăsi mulţi oameni, mai ales cei din Diaspora. După experienţa America Express am zis să ilustrez acest dor. Am pregătit-o, de fapt, înainte să plec pe Drumul Aurului, iar acum am filmat videoclipul. 50 de zile am stat departe de fetele mele, cea mai lungă perioadă de până acum. A fost foarte greu. Atunci când am revenit acasă, nu am simţit nevoia să fac nimic. Am stat o săptămână doar cu fiicele mele. Când eşti departe de casă, uiţi ce ai, intri în adrenalina cursei. De abia acasă am realizat câte am şi cât de mult am muncit pentru ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Andreea Bălan, despre melodia inspirată de experienţa America Express: "Este o piesă în care se vor regăsi şi cei din Diaspora!"