Antena Meniu Search
x

Video AVA și Charlize, eleva ei, duet în limba arabă și engleză pentru piesa Adagio, a Larei Fabian

Promovează talentul şi pune umărul la formarea următoarei generaţii de artişti. AVA, profa modernă de canto, tocmai a lansat un nou proiect alături de o altă elevă a şcolii ei de muzică. Charlize şi AVA cântă împreună Adagio, o piesă de-a celebrei Lara Fabian, o artistă- reper pentru amândouă. Versiunea lor este în engleza şi araba. 

de Redactia Observator

la 25.10.2021, 13:54

Vezi și

Colaborarea inedită a luat naștere în momentul în care Charlize s-a calificat în finala concursului Sanremo Music Festival din Italia.

AVA: ”Am descoperit-o acum doi ani, a venit în sala de canto, am remarcat-o și am avut un impact când i-am vazut fizicul, pentru că este o apariție atipică. Este un personaj”.

Charlize: ”Am avut emoții. Am așteptat mult timp să o întâlnesc pe AVA și când am început să cânt cu ea m-am simțit foarte bine. E o profesoară foarte bună, mă ajută cu improvizațiile foarte mult”.

AVA: ”Am ales această piesă pentru că a participat cu ea la Sanremo, și-a dorit să o cânte Adagio. A cântat în varianta arabă pentru că tatăl ei este libanez și știe limba și mi s-a părut inedit să fie o variantă care nu s-a mai făcut” 

Urmărește interviul complet cu cele două artiste în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » AVA și Charlize, eleva ei, duet în limba arabă și engleză pentru piesa Adagio, a Larei Fabian