Antena Meniu Search
x

Video Campioni mondiali la dans vin în România

Wilmark şi Sandra Lupu, campioana României la Salso Solo, au venit în platoul Observator.

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 16:21

Vezi și

Salsa este un dans extrem de senzual, bazat pe mișcări bine puse la punct, dinamice, specifice dansurilor latino. Chiar dacă cel mai recomandat este să fie practicat în pereche, acest stil poate fi oricând dus la bun sfârșit și fără partener. 

Dansul salsa își are originile din America de Sud și Insulele Caraibe, apărând prima dată în jurul anilor 1970 și răspândindu-se rapid în toată lumea, unde s-au creat diferite alternative ale acestui stil. Dansul latino salsa a luat naștere din formele anterioare de dans, cum ar fi Cha cha cha, Mambo, extrem de populare și ele în acea vreme în America. 

Deși salsa a apărut prima dată în New York, acesta s-a răspândit la fel de rapid și în Cuba sau Puerto Rico. Așadar, și în ziua de astăzi părerile rămân în continuare controversate, cu privire la momentul apariției acestui curent muzical. Fiecare dintre cele trei popoare specificate mai sus, aduc argumente solide și demonstrează prin orice mijloc faptul că "salsa" este a lor și că stilul le aparține în totalitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Campioni mondiali la dans vin în România