Antena Meniu Search
x

Video Cum a ales Cristina Lupu, alias LikeCreața, numele fetiței ei

Dacă nu aţi apucat să plecaţi în concediu anul acesta, aducem noi atmosfera de vacanţă la dumneavoastră. Ne ajută Cristina Lupu, alias LikeCreaţa. Tocmai s-a întors dintr-un concediu de vis, în doi. A fost prima ieşire din ţară doar cu iubitul, fără fiica lor. Împreună au descoperit şi redescoperit o zonă superbă din sudul Italiei - o linie de coastă, mărginită de Marea Ionică şi de cea Adriatică, unde satele şi oraşele mai păstrează arhitectura de demult.

de Redactia Observator

la 16.09.2021, 13:34

Vezi și

Cristina Lupu: Mă simt foarte bine. Cred că mă aflu printre mămicile norocoase pentru că am o fetiță tare cuminte. Dorm toată noaptea, ziua e mai dinamică, mai energică, dar e și normal, așa și trebuie. Le-aș sfătui pe celelalte mămici care au o experiență diferită de a mea să nu le mai sperie pe viitoarele mămici. 

Cristina Lupu: A fost ceva planificat doar că nu ne așteptam să se întâmple așa de repede. Prima încercare a fost cu brio. Probabil și-a dorit Eza să vină și ea mai repede. 

Cum a ales Cristina Lupu numele fetiței?

Cristina Lupu: În baby moon-ul ei. Am fost în Franța, iar acolo este un sătuc Èze. Ne-a plăcut atât de mult, încât, atunci când ne-am întors acasă (...) și zic "cum ar fi să o cheme Eza?!".

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Cum a ales Cristina Lupu, alias LikeCreața, numele fetiței ei