Antena Meniu Search
x

Video Miruna Croitoru, reprezentant al Consiliului Elevilor, şi secretarul de stat Sorin Ion, despre Legile Educaţiei

Ministrul Ligia Deca a prezentat Legile Educaţiei, după mai multe luni de amânări. Peste 3 milioane de elevi sunt vizaţi.

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 17:26

Vezi și

Miruna Croitoru, reprezentant Consiliul Elevilor: "Suntem de acord cu pregătirea suplimentară la şcoală, noi am susţinut si acele ore remediale. Trebuie să se discute şi cu părinţii, şi cu elevii, este ceva înrădăcinat ca pentru a obtţne rezultate bune să facem meditaţii plătite, pentru că şcoala nu ne oferă suficiente oportunităţi. Dubla Evaluare - modul de admitere va fi unul mai dificil, de aceea nici nu suntem de acord, ar trebui să fie un proces uşor de parcurs şi egal, cu siguranţă un elev fără posibilităţi va trebui să aprofundeze suplimentar."

Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educaţiei: "Prima generaţie care va susţine Bacul după noua lege să fie în 2028. Ne trebuie un an pentru a implementa noile programe şcolare, nu putem discuta despre un Bac nou pe programe şcolare existente. Cei care sunt acum la liceu şi cei care sunt în clasa a opta nu vor susţine un alt Bacalaureat."

Vezi mai multe în VIDEO

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Miruna Croitoru, reprezentant al Consiliului Elevilor, şi secretarul de stat Sorin Ion, despre Legile Educaţiei