Antena Meniu Search
x

"Moșule, ce tânăr ești", hitul anilor 2000 a fost relansat în colaborare cu Iuliana Beregoi: "Este cea mai talentată din noua generație"

La două decenii distanţă, piesa "Moşule, ce tânăr eşti" a fost readusă pe piaţa muzicală de Andreea Antonescu şi de Andreea Bălan, în colaborare cu Iuliana Beregoi. 

de Redactia Observator

la 22.12.2021, 13:40

Vezi și

Varianta originală a avut peste 7 milioane de vizualizări, iar cea nouă pare să prindă la fel de bine la public. În nici trei săptămâni a strâns aproape 900.000 de vizualizări pe YouTube.

Iuliana Beregoi: Am învățat coregrafia într-o seară, a doua zi am uitat-o de tot. Când am ajuns pe platou și am văzut-o pe Andreea, mi-am amintit-o. 

Andreea Bălan: Coregrafia este făcută de Petrișor. El ne face coregrafiile, și mie îmi face coregrafiile. Credem că am făcut o treabă bună. Mie mi-a venit ideea colaborării cu Iuliana, este cea mai talentată din noua generație și vreau neapărat să cântăm cu ea. Ne bucurăm că am predat ștafeta. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » "Moșule, ce tânăr ești", hitul anilor 2000 a fost relansat în colaborare cu Iuliana Beregoi: "Este cea mai talentată din noua generație"