Antena Meniu Search
x

Video Alina Bica şi Dorin Cocoş au scăpat de condamnare în dosarul retrocedărilor ilegale. Motivul: faptele s-au prescris

Omul de afaceri Dorin Cocoș a scăpat de condamnare în dosarul retrocedărilor ilegale făcute de către Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor. Fostul soţ al Elenei Udrea fusese condamnat în primă instanţă la 3 ani închisoare pentru trafic de influenţă. A scăpat de proces şi fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, achitată în primă instanţă. 

de Redactia Observator

la 06.12.2022, 08:01

Vezi și

După 8 ani de procese, completul de cinci judecători a instanţei supreme a decis ieri, definitiv, încetarea procesului penal pentru toţi inculpaţii dosarului pe motiv că faptele s-au prescris.

În 2014, procurorii DNA i-au trimis în judecată pe inculpații care au făcut parte din comisia de evaluare a ANRP pentru că au avizat ilegal dosare de retrocedare. Au dat despăgubiri nemeritate de 60 de milioane euro afaceristului Gheorghe Stelian. Intermediarul afacerii ar fi fost Dorin Cocoş care ar fi primit pentru asta 10 milioane de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Justitie » Alina Bica şi Dorin Cocoş au scăpat de condamnare în dosarul retrocedărilor ilegale. Motivul: faptele s-au prescris