Antena Meniu Search
x

Video Decizia luată de judecători în cazul Anei Morodan, după ce "Contesa Digitală" a fost prinsă băută şi sub influenţa substanţelor interzise la volan

Ana Morodan, supranumită şi Contesa Digitală s-a prezentat astăzi în faţa magistraţilor. Morodan a fost trimisă în judecată după ce, acum patru luni, a fost prinsă băută şi sub influenţa substanţelor interzise la volan. Reţinută atunci pentru 24 de ore Ana Morodan a fost plasată sub control judiciar.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 24.07.2023, 13:57

Vezi și

Ana Morodan rămâne în continuare sub control judiciar pentru că la termenul de astăzi, 24 iulie, s-a discutat strict despre măsura preventivă. Exista posibilitatea ca acest control judiciar să fie ridicat de magistraţi sau să se revină la o altă măsură preventivă.

În urmă cu patru luni, Ana Morodan nu a oprit la semnalele poliţiştilor. A fost oprită în trafic la a doua tentativă. Atunci, Morodan a refuzat prelevarea de probe biologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Justitie » Decizia luată de judecători în cazul Anei Morodan, după ce "Contesa Digitală" a fost prinsă băută şi sub influenţa substanţelor interzise la volan