Antena Meniu Search
x

Elena Udrea rămâne după gratii, după ce Înalta Curte i-a respins recursul în casaţie. Decizia este definitivă

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins luni recursul în casație formulat de fostul ministru Elena Udrea, în dosarul Gala Bute.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 13:47

Elena Udrea rămâne după gratii, după ce Înalta Curte i-a respins recursul în casaţie. Decizia este definitivă - Hepta/Mediafax/Alexandra_Pandrea

Instanța Supremă a respins ca ca nefondate, recursurile în casaţie formulate de Elena Gabriela Udrea și Rudel Obreja, ambii condamnați, împotriva deciziei penale nr. 93 din data de 5 iunie 2018, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Completul de 5 Judecători, în dosarul „Gala Bute”.

Decizia este definitivă

Instanța obligă recurenţii condamnaţi la plata sumei de câte 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Decizia de luni este definitivă.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv, la începutul lunii aprilie, la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. În prezent, ispășește pedeapsa la Penitenciarul de Femei Târgșor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Justitie » Elena Udrea rămâne după gratii, după ce Înalta Curte i-a respins recursul în casaţie. Decizia este definitivă