Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care Bercea Mondialu iese din închisoare şi este întâmpinat de soţie. Tentativă eşuată de îmbrăţişare

Sandu Anghel, cunoscut în lumea interlopă drept "Bercea Mondialu", finul fratelui lui Traian Băsescu, a fost eliberat condiţionat din închisoare. 

de Redactia Observator

la 11.03.2022, 16:01

Vezi și

Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu, a fost eliberat în urma unei decizii a Tribunalului Mehedinţi. Bercea Mondial ispăşise un an şi cinci luni din depeapsa de 13 ani la care fusese condamanat într-un dosar de tentativă de omor.

La ieşirea din închisoare, acesta a fost întâmpinat de soţie, într-o haină Chanel, care a sărit imediat pe el să îl îmbrăţişeze şi să îl pupe. Reacţia acestuia a fost însă neaşteptată, de respingere.  

Imediat după ce a împins-i pe soţia lui, Bercea s-a suit cu aceasta în maşină şi au plecat.

Bercea Mondialu şi fiul său au fost condamnaţi pentru tentativă la omor 

Pe acelaşi subiect

Curtea de Apel Craiova a decis, în octombrie 2020, condamnarea definitivă a lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondialu, la 13 ani şi 272 de zile de închisoare pentru o tentativă de omor, săvârşită în anul 2009 asupra fostului viceprimar al municipiului Slatina, Valeriu Matei.

În acelaşi dosar a fost condamnat la 9 ani şi 6 luni de închisoare și Laurenţiu Anghel, fiul lui Bercea Mondialu.

"Condamnă pe inculpatul Anghel Sandu, zis Bercea Mondialul, la pedeapsa principală cu închisoarea de 6 (şase) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor simplu (fapta săvârşită în data de 22.01.2009, în dauna persoanei vătămate Matei Valeriu) (...) Constată că fapta prezentă, săvârşită în data de 22.01.2009, este concurentă cu faptele pentru care inculpatul Anghel Sandu a fost condamnat prin Sentinţa Penală nr. 209/ 04.04.2017 a Tribunalului Dolj, (...) cu faptele (...) pentru care inculpatul Anghel Sandu a fost condamnat prin Sentinţa penală nr. 29/22.02.2012 a Tribunalului Olt, (...) şi prin Sentinţa penală nr. 83/20.01.2015 a Tribunalului Argeş (...) În final, inculpatul Anghel Sandu va executa: - pedeapsa principală rezultantă de 13 ani închisoare şi 272 zile închisoare, în regim de detenţie", se arată în decizia instanţei.

În martie 2017, trei dintre cei cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel judecaţi pentru şantajarea lui Mircea Băsescu au fost condamnaţi la pedepse cu executare cuprinse între trei ani şi nouă ani de închisoare.

Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost condamnat definitiv în iunie 2016, de Curtea de Apel Constanţa, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost judecat pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru soluţionarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel.

În acel dosar, Sandu Anghel a fost condamnat definitiv în mai 2014 la opt ani şi nouă luni de închisoare pentru tentativă la omor calificat, după ce şi-a înjunghiat un nepot, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, într-un bar, în anul 2011. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Justitie » Momentul în care Bercea Mondialu iese din închisoare şi este întâmpinat de soţie. Tentativă eşuată de îmbrăţişare