Antena Meniu Search
x

Omul de afaceri gorjean, acuzat că a abuzat două adolescente, rămâne în arest. Decizia nu este definitivă

Omul de afaceri gorjean, care a abuzat de două adolescente, rămâne în spatele gratiilor pentru încă 30 de zile. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată.

de Monica Palade

la 21.09.2021, 22:34

Judecătoria Târgu Jiu a decis prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile pentru omul de afaceri gorjean Gheorghe Laurențiu Maronidis.

Afaceristul în vârstă de 47 de ani este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore în complexul de agrement pe care acesta îl deţine.

Reamintim că un afacerist de 47 de ani este acuzat că a abuzat sexual două copile de 15 ani. Totul s-ar fi întâmplat la piscina pe care o deţine. Bărbatul le-ar fi dat fetelor pe care le cunoştea de mici mai multe băuturi cu alcool, iar apoi a profitat de ele. Scenele oribile au fost filmate de camerele de supraveghere, iar o parte dintre imagini au ajuns pe Internet.

Înspăimântător este faptul că familiile victimelor îl ştiau foarte bine pe afacerist. "Îl cunosc de câţiva ani. Niciodată nu mi-a trezit vreo suspiciune că ar putea să facă aşa ceva". "Bineînţeles că ne cunoşteam şi ne cunoaştem de peste 30 de ani. Fata mea a crescut acolo, de la vârsta de 3 ani merge acolo la acea piscină", spun şocaţi părinţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Justitie » Omul de afaceri gorjean, acuzat că a abuzat două adolescente, rămâne în arest. Decizia nu este definitivă