Antena Meniu Search
x

Percheziții DNA la Sindicatul Liber din Metrou și la locuința lui Ion Rădoi. Sunt vizate și primăriile conduse de Negoiţă şi Piedone

Descinderi la sindicatul de la metrou, în casa liderului sindical Ion Rădoi, dar şi la sediile primăriilor 3 şi 5. Procurorii anticorupție fac percheziții deoarece mai multe magazine ilegale amplasate în staţiile de metrou , care ar fi trebuit să dispară de câteva luni, n-au fost demolate nici până astăzi.

de Redactia Observator

la 14.07.2021, 14:14

Vezi și

Cercetările se fac în dosarul deschis în urma plângerii penale făcute în primăvară de ministrul Transporturilor. Atunci transportul subteran a fost blocat de o grevă a sindicaliștilor. Sunt mai multe percheziții făcute de DNA în 16 locuri din Capitală, este vizat sediul Sindicatului Liber din Metrou, dar şi reședința liderului Ion Rădoi. Sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea unor fapte de corupție între 2018 şi 2021. Sunt percheziții și la Primăria Sector 3 și Sector 5, singurele care nu au demolat chioșcurile din subteran. Vor exista și audieri în acestă cauzză.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2018 - 2021.

"Miercuri, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 16 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ilfov, dintre care 3 sunt sedii ale unor instituţii publice", se precizează în comunicat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Justitie » Percheziții DNA la Sindicatul Liber din Metrou și la locuința lui Ion Rădoi. Sunt vizate și primăriile conduse de Negoiţă şi Piedone