Antena Meniu Search
x

Radu Mazăre şi fratele său, Alexandru, lăsaţi să iasă din închisoare pentru înmormântarea mamei lor

Radu Mazăre şi Alexandru Mazăre au primit permisiunea penitenciarelor în care sunt încarceraţi să participe la funeraliile mamei lor, care a murit joi.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 16.05.2022, 15:40

Vezi și

Radu şi Alexandru Mazăre vor putea fi prezenţi la înmormânarea mamei lor. Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre şi fratele său, fostul parlamentar Alexandru Mazăre, condamnaţi la nouă ani de închisoare, respectiv trei ani de închisoare, au primit acceptul din partea penintenciarelor unde sunt încarceraţi să participe la înmormântarea mamei lor.

Gabriela Victoria Mazăre, s-a stins din viață joi, la doar câteva zile după condamnarea lui Alexandru Mazăre. Radu Mazăre, cât și fratele său, Alexandru, au formulat cerere, către conducerea penitenciarului Rahova, respectiv Jilava, în vederea eliberării pentru a participa la înmormantarea mamei lor.

Cei doi se vor afla sub escortă.

Ceremonia de înmormântare a Gabrielei Mazare va începe, luni, în jurul orei 13.00. Slujba religioasă va avea loc la biserica din Mamaia Sat, iar Gabriela Mazăre va fi înmormântată la cimitirul din zonă. 

Pe acelaşi subiect

Gabriela Mazăre a murit în urma unor probleme cardiace

Gabriela Mazăre a murit, joi, în urma unor probleme cardiace. Decesul său s-a produs la trei zile după ce Alexandru Mazăre a primit o condamnare definitivă de trei de ani de închisoare.

Gabriela Mazăre a avut trei copii: pe Radu, fostul primar al Constanţei, pe Alexandru, fost parlamentar de Constanţa şi pe Mihai, care nu a deţinut funcţii publice. 

Radu Mazăre ispăşeşte în prezent o pedeapsă de nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor din Mamaia. De asemenea, el este judecat în mai multe dosare instrumentate de către procurorii DNA.

Alexandru Mazăre a fost încarcerat săptămâna trecută, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul campusului social “Henri Coandă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Justitie » Radu Mazăre şi fratele său, Alexandru, lăsaţi să iasă din închisoare pentru înmormântarea mamei lor