Antena Meniu Search
x

Video Unul dintre cei mai periculoși interlopi din SUA, prins în București. Acuzat că a comandat asasinate, Marius Lazăr va fi extrădat

Un român care și-a clădit un adevărat imperiu interlop în Statele Unite ale Americii a fost prins pe străzile din București. Cercetat pentru că ar fi pus la cale asasinate la comandă, individul va fi predat autorităților americane.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 28.12.2022, 19:30

Vezi și

Marius Lazăr a fost prins astăzi de polițiștii din București, după două săptămâni de căutări. Liderul cunoscutului club de motocicliști din Capitală este cercetat pentru trafic de droguri de mare risc, dar și pentru spălare de bani.

Potrivit unor surse, Marius Lazăr intenționa să vândă 400 de kilograme de cocaină în SUA. Grupul infracțional condus de bărbat număra inclusiv membri ai clubului de motocicliști pe care acesta îl conducea.

Numele bărbatului ar fi, însă, legat și de mai multe asasinate la comandă și de trafic internațional de arme. Marius Lazăr urmează acum să fie extrădat autorităților din Statele Unite ale Americii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Justitie » Unul dintre cei mai periculoși interlopi din SUA, prins în București. Acuzat că a comandat asasinate, Marius Lazăr va fi extrădat