Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto A condus 40 de kilometri fără indiciu despre ce se "ascundea" sub maşina ei. Descoperirea macabră a unei brazilience

Descoperire macabră în Brazilia. O femeie a condus 40 de kilometri pe o autostradă, alături de fiica ei, fără ca vreuna dintre ele să-şi dea seama că aveau un cadavru prins sub maşină. Aceasta observase un obiect în mijlocul şoselei şi s-a gândit iniţial că este un simplu buştean, aşa că şi-a continuat călătoria. Fiica ei a insistat că ar putea fi, de fapt, un trup de om... şi a avut dreptate.

de Redactia Observator

la 09.03.2023 , 18:52

A condus 40 de kilometri fără să ştie ce se "ascundea" sub maşină. Descoperirea macabră a unei brazilience
A condus 40 de kilometri fără să ştie ce se "ascundea" sub maşină. Descoperirea macabră a unei brazilience - Jam Press

Incidentul a avut loc pe autostrada BR-040 din Luziânia, statul Goiás, Brazilia, în dimineaţa zilei de 7 martie.

Gândindu-se inițial că este un buștean de lemn căzut pe şosea, femeia a încercat să îl ocolească, dar roata din dreapta a vehiculului a trecut peste obiectul respectiv, relatează Mirror. Ea a continuat să conducă până când fiica ei a insistat că ar putea fi un corp uman.

Poliţiştii au găsit bunurile victimei pe drum

Articolul continuă după reclamă

Cele două au ajuns acasă, iar când s-au dat jos din maşină, fiica a observat un picior care ieşea de sub vehicul şi atunci au alertat autorităţile. Poliția civilă din Goiás a confirmat că femeia a condus în jur de 25 mile (40 km) cu trupul prins sub maşină. 

Cadavrul a fost dus la Institutul Medical Legal pentru a fi supus autopsiei, iar şoferiţa a ajuns la o secție de poliție pentru a da declarații.

Între timp, polițiștii au găsit bunurile victimei pe drum, printre care se numără bani, un pachet de țigări și o brichetă și o pereche de pantofi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » A condus 40 de kilometri fără indiciu despre ce se "ascundea" sub maşina ei. Descoperirea macabră a unei brazilience